devil____boy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birkaç tane sorum olacak arkadaşlar:
1- Ekranda koruyucu zar olmadan kullanan arkadaşlar herhangi bir çizilme durumuyla karşılaştılar mı?
2- Aynı şekilde kılıfsız kullanan arkadaşlar telefonun arkasında çizikler oluştu mu masaya oraya buraya koymaktan ?
3- Tuş kilit mandalının orada kılcal çatlak söz konusu bunun için servise vermek gerekli mi yani bu çatlağın ilerlemesi söz konusu olabilir mi ?
4- 15 dk geçen 3g kullanımı sonrası ciddi ısınma oluşuyor silikon kılıf takılı olmadan kullanmak rahatsız edici oluyor bu derece ısınma normal mi sizce?
cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...
Telefonun ekranı çizilmez diye bişey yok arkadaşım sadece diğerlerinden daha kolay çizilmez. Geri kalan sorunlarına yukarıdaki arkadaş cevap vermiş. 3G kullanımından kastın eğer internette gezmek ise telefonu sürekli elinde tuttuğun için ısınma oluyor
ben telefonu ilk aldığım günün akşamında maça gidiyordum ve kılıf falan hiç birşey yoktu yolda yürürken arkadaş elime vurdu ve c7 gözümün önünde hava fırladı bayağı bi ileri düştü hatta sürüklendi ekran üstünde.sol üst köşede ekranda değil çercevede ufak çizikler ve o çerçevenin çeşitli yerlerinde bi iki ufak çizik oluştu sonra ben delikli kılıf aldım ama sürekli temizliyordum deliklerden tozlar doluyordu bi süre temizlemedim kılıfı çıkarttım baktım temizlenmiyor yani arka kapak lekeli kaldı sonra silikon kılıf ve ekran koruyucu aldım ekran koruyucu sayesinde bi kere ciddi darbeden kurtardım sonra yine aldım kılıf sayesinde beş kez çok ciddi darbelerden kurtuldu. şimdi hiç bişey kullanmıyorum neden düşündüm bi artisliği kalmıyoBirkaç tane sorum olacak arkadaşlar:
1- Ekranda koruyucu zar olmadan kullanan arkadaşlar herhangi bir çizilme durumuyla karşılaştılar mı?
2- Aynı şekilde kılıfsız kullanan arkadaşlar telefonun arkasında çizikler oluştu mu masaya oraya buraya koymaktan ?
3- Tuş kilit mandalının orada kılcal çatlak söz konusu bunun için servise vermek gerekli mi yani bu çatlağın ilerlemesi söz konusu olabilir mi ?
4- 15 dk geçen 3g kullanımı sonrası ciddi ısınma oluşuyor silikon kılıf takılı olmadan kullanmak rahatsız edici oluyor bu derece ısınma normal mi sizce?
cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...
ben telefonu ilk aldığım günün akşamında maça gidiyordum ve kılıf falan hiç birşey yoktu yolda yürürken arkadaş elime vurdu ve c7 gözümün önünde hava fırladı bayağı bi ileri düştü hatta sürüklendi ekran üstünde.sol üst köşede ekranda değil çercevede ufak çizikler ve o çerçevenin çeşitli yerlerinde bi iki ufak çizik oluştu sonra ben delikli kılıf aldım ama sürekli temizliyordum deliklerden tozlar doluyordu bi süre temizlemedim kılıfı çıkarttım baktım temizlenmiyor yani arka kapak lekeli kaldı sonra silikon kılıf ve ekran koruyucu aldım ekran koruyucu sayesinde bi kere ciddi darbeden kurtardım sonra yine aldım kılıf sayesinde beş kez çok ciddi darbelerden kurtuldu. şimdi hiç bişey kullanmıyorum neden düşündüm bi artisliği kalmıyoelimden geldiğince dikkat ediyorum ama kılıf ekran koruyucu yokken kaç kere düştü falna tık demedi çizik falan yok uzun yazdım ama anlatabilmişimdir heralde. 3g olayı bende de aynı oluyor 5800 n95 c7 n8 6700 slide hepsinde aynı ısınma oluyo bence normal bişey. tuş kilidi mandalı bilmiyorum ama bence ilerleyebilir.
1-çizilmiyor
2-arkada cizikler oluşuyor
3-kılcal catlaklar oldu ama garantye vermedm
4-ısınması gayet nrmal..
bende şunu farkettim N8 imde.. bu benim 2. N8 im.. ilkini suya düşürdüm,neyse.. ilk N8 imde ve şimdiki N8 imde HDMI kapağında H harfine doğru her iki telde de aynı yer, çizgi mi desem, çatlak mı desem bişey var.. nokia shop a gösterdim onlarda tam anlayamadı çatlak olup olmadığını ama garanti kapsamında ücretsiz değiştiriyorlarmış, eğer çatlaksa ve çok belirginleşmeye başlarsa.. bence C7 lerinde orda tuş kilidinin yanında bu defo olayı var olabilir.. bi göster bakalım ne dicekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?