C7 Işık sorunu ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
C7 Işık sorunu ???
telefonu normal kullanırken ışıkta hafif azalma oluyor dokunmakla veya bir şey açmama rağmen artmıyor bir süre sonra kendi kendine eski haline geliyor güç tasarruf modunda filan değil çözümü olan var mı acaba bir süre sonra sinir bozucu oluyor...:bann: :vur :aha:

muratcan1905

Üye
aynı sorun benim n8 imde de var servise gitti bir süre önce sonra bir süre bu sorun çıkmadı 3-4 gün geçince yine aynı şey oldu gerçekten çok sinir bozucu oluyor.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
bu sorun mu ki ? ekran parlaklığa göre aydınlığını ayarlıyor. dış koşuldaki ortam aydınlığı etki ediyor.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sorun deil bu az usikli bi ortamda az isik yanar cok isikli ortamda lse daha parlak

• Beğen
Tepkiler: emre2574

muratcan1905

Üye
dıştaki ışık değişmiyor ancak telefon yinede bunu yapıyor peki o yüzden yapıyorsa bile bunu engellemek mümkün mü çünkü bazen o kadar kararıyor ki ekrandaki şeyleri bile net göremiyorum telefona iyice yakından bakmam gerekiyor kararınca.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
peki değiştirme şansımız yok mu hep sabit kalmasını sağlayabiliyor muyuz?

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
değişmesi normal koşullarda mümkün değil diye biliyorum.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
konu açıp formu kirletmek istemiyorum 2 sorum daha vardı yardımcı olursan sevinirim
1-internete bağlı olmama rağmen sosyal ağlar olayından facebook'u açamıyorum bilinmeyen bir hata oluştu diyor 2 gündür deniyorum
2-internette videoları izleyemiyorum ses geliyor ancak görüntü gelmiyor geldiği zamanda videoda bir anın görüntüsü takılı kalıyor. önerebileceğiniz başka bir uygulama var mı flash desteği olan
tavsiyelerinizi bekliyorum..

Utku

Utku

Üye
ışık sensörü var .istersen üstüne siyah bir bant yapıştırırsın ama gerek yok:d:

• Beğen
Tepkiler: emre2574
emreyesil26

emreyesil26

Üye
evet sanırım ışık sensöründen dolayı ekran ışıgı azalıyor otamatik olarak. ön kameranın yanındaki iki delikten birisi sanırım bu işe yarıyor diğerinin ne işe yaradığını bilmiyorum.

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Diğeri yakınlık sensörü bu arada bu bir sorun değil eğer aynı kalsın istiyorsan ışık sensörü nü en üst seviyeye çıkar.

chilekesh_mert

Üye
Adamlar sensör yapmış bizim neyimize :D biz genelde sensör ben söyleyeyim mantığıyla hareket ettiğimizden bilemiyoruz böyle şeyleri :D aldınız telefonu kitapçığını okudunuz mu hiç arkadaşlar ? yanlış anlamayın sözlerimi kimseyi rencide etmek değil amacım ama hani bi laf varya güleriz ağlanacak halimize diye :) aynı öyle valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt