c7 ile kamera ve foto çekimi yapanların dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinanege

Üye
    Konu Sahibi
c7 ile kamera ve foto çekimi yapanların dikkatine
c7 cihazım ile haftasonu kardeşimin düğününde onlarca video ve fotograf çekimi yaptım ardından dönüp izlemek için telefonumdaki video veya fotoyu seçince. " video dosyası bulunamadı" uyarısı verdi. Foto ve videolarda boyut tarih bilgisine kadar herşey var ama açmıyor. Pc ye aktarıp denedim olmadı. Sitedeki araştırmalarım sonucu sorunun hafıza kartının dolmasından kaynaklandıgını ögrendim.enterasan olan diger hafızaya kaydetmemesi ve dolu uyarısı vermemesi. Eger bilgisi olan varsa bunları izleyebilmem konusunda yardımcı olursa sevınırım. Eger çözüm yok ise kullanıcı tüm arkadaşları uyarmanızı temenni ederim. O en güzel anlarınızın kaybolmaması için. Saygılar.

cemsidar

cemsidar

Üye
8 Gb bana yeter hacı her türlü :D 2-3 GB Her zaman boş oluo o da filim atıom izleyip siliyorum :D Karta gerek yok hatta telde kart yeri var mı yok mu onu bile bilmiorum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kart yeri var tabi de babam aldi c7 hafiza karti yok ama depo hafizasi diye bir hafiza telefonun icinde 8gb lik

aristotheles

Üye
Kartı taktıktan sonra bilgisayarım kart sürücüsü sağ tıkla özellikler araçlar hatalara karşı denetle hataları otomatik bul ve düzelt yapın belki faydası olur.Videoları vlcplayer ile açmayı deneyin.

Parimli

Parimli

Üye
bi tane 4 gb lik hafıza kartı gereklidir. Çünkü sadece depoyu kullanırsan telefon yavaşlar. Zaten 680 mhz hızı var. Deponun en azından 5 gbsi boş olmalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt