c7 ile ilgili birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawless17

Üye
    Konu Sahibi
c7 ile ilgili birkaç soru
Merhaba arkadaşlar c7 de memnun olmadığım birkaç yön var bunları sizinle paylaşmak için bu konuyu açtım umarım bunların patch halinde çözümleri vardır.
1)Müzik çaları hiç hoş değil diğer bir telefonum x6nın müzik çalarını buna entegre etme yolu var mıdır ? (En son x6 müzik çalarına şarkı sözlerini gösterme de gelmişti.)
2)Mesaj yazarken ok tuşlarının aşağıda olması berbat yahu :) özellikle benim gibi çok mesaj yazanlarda bundan şikayetçidir malesef günde enaz 10 kere ordaki diğer tuştan q klavye moduna sayı moduna geçtiğimi bilirim bunu değiştirmenin bir yolu var mı şuan x6daki gibi onları yukarı almanın veya farklı bir görünüm vermenin?
teşekkürler..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım sana yardımcı olabılecek ger bır yolu varsa bunu yapabılecek kısı kurtulus40 dır dıye dusunuyorum..

sayfamıza beklıyorum...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
benim anlamadim neden sayi moduyla Q klavye arasinda geziniyorsunuz alfa sayisal klavyeyi kullanin ve t9 sozlugu aktif yapin ne yazacagini siz yazmadan o tahmin etsin yazsin.ok tuslari altta olmasinin ne gibi sakincasi oluyorki sonucda birkez kullaniyorsunuz mesaj bitiminde.ne istediginizi bence tam anlatamamissiniz.muzik calar konusunda haklisiniz tam detayli bir player degil ama onun icinde cesitli prolar mevcut.

lawless17

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadim neden sayi moduyla Q klavye arasinda geziniyorsunuz alfa sayisal klavyeyi kullanin ve t9 sozlugu aktif yapin ne yazacagini siz yazmadan o tahmin etsin yazsin.ok tuslari altta olmasinin ne gibi sakincasi oluyorki sonucda birkez kullaniyorsunuz mesaj bitiminde.ne istediginizi bence tam anlatamamissiniz.muzik calar konusunda haklisiniz tam detayli bir player degil ama onun icinde cesitli prolar mevcut.
şunu demeye çalıştım mesela abi yazdığımı düşünelim 1 kere a ya basıyorum sonra hızlıca tekrar b yapabilmek için oka basıp ilerletmem gerekiyo eğer bunu yapmazsam orda yazdığım a yı b yapıyor yani oklar baya fazla lazım oluyor yazarken e oklara basayım derken yanlışlıkla okların ortasındaki tuşa basıyorum tabi bu sırada yazmaya devam ettiğim için hızlıca ordan çıkan menüden bi yazma dilini değiştiriyorum bi sayı moduna bi q klavye moduna geçiyorum falan :) t9dan hoşlanmadığım için kullanmıyorum yoksa tabiki onu kullanırım ondan rahatı yok:)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
hımmm... anladım bilader ama dedım yaa.. kurtuluş abım yorumunu yapmıs zaten.. nasıl olur ben anlamıyorum.. eger onu cfw ye gomebılıyorsa kı zor olacagına ınanıyorum nıhayetınde tek bır yerde klavye acılmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt