cabal21
Üye
19 inç tüplü ekranda izlemektense geniş ekran hd daha iyi değilmihdmı olsa ne olur ya kaçkere kullanıyonki at pcye ordan izle
umutlarını yıkmak istemem ama bence o donanımsal bişey usb bağlantısı ile hdmı bağlantı olabilir ama hd görüntü alınabileceğini zannetmiyorumyav Hüseyin('TUĞ') abi tüm umutlarımı yıkmıştı şimdi daha bi ümitliyimbiran önce şu kabloyu bulmak istiyorum sağolasın Murat(net-muratt) abi
Olur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ kablosu aynı şekilde C6-01'de olur...
Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.
Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Usb üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...
Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...
İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuz
Usb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyorİmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde
peki bu kablonun amacı ney neden c7 yazmışlar ki ?
Becerebiliyorsan tak öğrencim, ama boş işlerle uğraşıyorsunuzdoğru diyosun hocam donanımsal olması lazım bizim hdmı izlememiz için o usbyi söklüp hdmı girişi takmamız lazımaslında laptoplar için hdmı portu satılıyor harici taksak olurmu acaba
katılıyorumBoş boş şeyler bunlar kardeş sanmıyorum usb hdmı görüntü çıkacağını bana kalırsa imkansız bende c7 kullanıyorum n8 değil
Usb'den hdmi desteklediğini hala düşünmüyorum, usb otg zaten symbian3'ün bir özelliği, illa ki desteklemesi lazım ama hdmi symbian3'ün desteklediği birşey değil. Dolby digital'ın olduğu gibi hdmi da N8'e özel birşey. Çalışırsa çok güzel olur tabi fakat samsungların alamadığı gibi c7'de de aynı kaliteyi almazsınız.çok enteresan n8 sahipleri ellerinden gelse kabloyu üreteni bulup imha edicekler. Abi bırakın boş yorum yazmayı kablo eline geçen bi c7 sahibi deneyimini paylaşır adam buraya bilgi vermek için yazmış hala ordan yok olmaz yok öle şey tarzı yorumlarla n8 in c7den iki büyük farkından biri kalkacak diye dil döküyorlar. Yani teorik olarak 720p (yaklaşık olarak 10-15 mbps arası)bi film usb üzerinden izlenebilir tek sorun usbyi çevirmek ve aktarmak + olarakda c7 kutusundan OTG kablosuda çıkımıyor ama c7 destekliyor.
aslında yazılımdan n8 in dobly digital ve hdmı özeliqini aktarsak tmm ama oda yapılırmı bilememUsb'den hdmi desteklediğini hala düşünmüyorum, usb otg zaten symbian3'ün bir özelliği, illa ki desteklemesi lazım ama hdmi symbian3'ün desteklediği birşey değil. Dolby digital'ın olduğu gibi hdmi da N8'e özel birşey. Çalışırsa çok güzel olur tabi fakat samsungların alamadığı gibi c7'de de aynı kaliteyi almazsınız.
çok enteresan n8 sahipleri ellerinden gelse kabloyu üreteni bulup imha edicekler. Abi bırakın boş yorum yazmayı kablo eline geçen bi c7 sahibi deneyimini paylaşır adam buraya bilgi vermek için yazmış hala ordan yok olmaz yok öle şey tarzı yorumlarla n8 in c7den iki büyük farkından biri kalkacak diye dil döküyorlar. Yani teorik olarak 720p (yaklaşık olarak 10-15 mbps arası)bi film usb üzerinden izlenebilir tek sorun usbyi çevirmek ve aktarmak + olarakda c7 kutusundan OTG kablosuda çıkımıyor ama c7 destekliyor.
aslında yazılımdan n8 in dobly digital ve hdmı özeliqini aktarsak tmm ama oda yapılırmı bilemem
çok doğru dedin hocam
----------Eklendi @ 14:14:22 ---------- Yazıldı @ 14:13:24 ----------
beyin fırtınası yaparsak olmıyacak birşey yok :P
----------Eklendi @ 14:14:54 ---------- Yazıldı @ 14:14:22 ----------
kablonun siparişini verdim bi aksesuarcıya hafta sonu gelicek dedi gelirse inş tartışma son bulacak
beklemeden direk koyarımhadi hayırlısı bakalım inşallah çalışır. çalışırsa video yüklersin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?