Jerkez38
Üye
-
Konu Sahibi
-
n8 de hdmi özelliği yoktur projeksiyon ve tv ye hd görüntü verecek özellik yoktur bu kabloya gerek yok kulaklık girişinden vga olarak görüntü verebilirsiniz
evet ayarlarda geniş ekran ve normal ekran ayarı bulunmaktaArkadaşım az aksesuarlar ayarlarından baksana tv çıkında geniş ekran var mı ve şu da var samsung modelleriyle uyumludur yazılım kaynaklı bir olay
bulsak deniycez de işte bulamadık bio zaman deçenekte yarar var
iyide usb girişinden hdmi görüntüsü olurmu
olur bende bulursam denicem kulaklık çıkışıda iyi aslında net görüntü alabiliyosun
o donanımsal bişey değilmibulsak deniycez de işte bulamadık bi----------Eklendi @ 20:51:01 ---------- Yazıldı @ 20:00:24 ----------bana olmaz gibi geliyor ama eğer sistemle oynanırsa belki usb girişinden hdmı çalışır
bana kalırsa o donanımsal hdmı girişinin cihazda da olması lazım galibadikkatli bakınca çok hafif takıntı yapıyor yani hd gibi olamaz tabi ama biraz beni hayal kırıklığına uğratıyor belkide televizyondan kaynaklanıyordur
o donanımsal bişey değilmi
aynenOlur olmaz diye birşey yok.... C7'ye olan HDMİ çıkışı aynı şekilde C6-01'de olur...Normalde her 2 telefonda aynı özelliklere sahip sadece ekran, ebat ve nfc farkı var o kadar... N8, c7, c6-01 aynı donanımlara sahip telefonlardır.Sadece ekstra birkaç özellikleri ve ebatları farklıdır... O yüzden C7 ve C6-01 üzerinden Hdmi çıkışı alınabilir...Bu 2 telefonda HD video kaydetme ve oyun özelliğine sahipler yani olmaması abes olur...İllaki orjinal giriş olması şart değil usb üzerinden'de alınabilir... Usb üzerinden daha neler yapılabildiğini sizde biliyorsunuzUsb 3.0 ile harici ekran kartı bile takılabiliyor İmkansız diye birşey yok günümüz teknolojisinde
yav Hüseyin('TUĞ') abi tüm umutlarımı yıkmıştı şimdi daha bi ümitliyim
bende memnunum ama filmlerde biraz kasma yapıyor bu yüzden hdmı inş çalışırBen kulaklık çıkışından da gayet iyi görüntü alabiliyorum N95ten kalan kabloyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?