C7 Hoparlor Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
C7 Hoparlor Sorunu
sa benim aldıgım c7 de soradan farkettim 2 tane hoparlorunden biri bozuk cıktı

Garantiye yolladım gene aynı sekil geldi

acaba baska bisey mi yoksa aksesuar olsn diyemi bu hoparlor goruntusu

--------------- Ekleme ---------------

Ekstra:

Vodafone da sınırsız internet nasi yapabilirim bir yardım :)

--------------- Ekleme ---------------

Ana

alt taraftakı arama tusu orta tus ve kırmızı tus un oldugu yer sallanıyor S: takur tukur garantiye goturmeden once yoktu bole bi sorun

Starsley

C7 tek hoparlör arkadaşım ama endişe etmene gerek yok zira 'Nokia midi-9 mini hoparlörü' bu yani 2 haparlöre bedel kalitesi zaten tartışılmaz diğer sorunlar hakkında bir bilgim yok.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Öbür soruyada ben cvp atayım :)

vodafone sınırsız cepnet
aylık istiyorsan "abone aylikcepnet" yazıp "3636" ya göneriyosn 8tl gidiyor ve 1ay sınırsız internete sahip oluyorsun
günlük istersen "abone gunlukcepnet" yazıp "3636" ya gönderiyosun 50kr kesiyor 1gunluk sınırsız internete sahip oluyorsun
bak şuna dikkat et aylıka üye olduğunda 1ay dolunca 8 tl keser birdaha aboneliğini tazeler eğer bir daha istemiyorsan "iptal ay" yazıp "3636" ya göndercen ama gunluk alırsan abonelik tazelemiyor bittikçe baştan üye olmak zorunda kalıyorsun.
barış konuya post atmış onun için yardım ettim herkese ayrıntılı anlatmam ;)

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
rebel in in pro oldugunu biliyorum forumda incelemelerim sayesinde

2 nizede gercekten tesekkurler :)

su 3. soru :S onda napacam

alt tus takımı c7 deki 3 tane tus yeri olan garantiye yollamadan once ora saglam dı simdi biraz yanlarına dokununca yerinden oynuyor:S

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o derdini garantiye anlatıcan vermeden once sağlamdı diycen

Starsley

Arkadaşım oda normal aslında eğer şöyleyse çok çok az kımıldama varsa sağa sola bu normal ama aşırı ise servise danış derim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
tek hoparlör olduğunu kesin olarak belirtmek isterim.türkcel t10 a benzemiş arkası ve aynı duruyor ikitane varmış gibi ama tek malsef. tuş ve kapak oynamaları içinse bende bu konuda hassasımdır. servise ver derim zaten istanbuldasın mekanik bir sorun yok. 2 güne alırsın

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
ist de degilim esk de oturuyorum

burakburak1987

burakburak1987

Üye
arkadaşlar tek hoperlor değil çif hoperlor bende aynı sorun vardı ama oyun oynarken diğer hoperlor devreye giriyor..

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
bendede aynı sorun var benım c7 nın de tek hoparlörü çalısıyor dıgerı ne ıse yarıyor bılmıyorum nokıa daha ıyıye gıtmesı gerekırken ısı dahada kotu yaıyor

Starsley

Arkadaşlar C7'de tek hoparlör var. Ama yüksek kalite daha önce yazdım. Nokia midi - 9 mini hoparlörü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...