c7 hafıza ıle ılgılı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
c7 hafıza ıle ılgılı
ben bunu anlayamadım gıttı bu c7 nın depolama hafızası 8 gb fakat ıcınde 4.63gb dosya var resme dıkkat edersenız 900 mb sonra hafıza doluyor.anlam veremedım.

ags2002

ags2002

Üye
ben yükledim yardımcı olailirsem sevinirim

__xXx__

__xXx__

Üye
virüsten ötürü olabilir hocam bi cihazı ve dosyayı tarattır

serinaga

serinaga

Üye
BENCE YEDEĞİNİ AL E'nin ve formatlayıp tekrar dene ...

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
nokianın kendı seyınde sorun var galıba depolama modunda baglayınca duzgun gosterıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş o virüsten büyük ihtimaller normalde sorun etmemesi lazım

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
25.7 yı yuklesem gecer mı?

__xXx__

__xXx__

Üye
bir dene kesin birşey diyemem ama ben de bir zamanlar c7 kullandım böyle bir durumla hiç karşılaşmadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşlar n8 ve c7 kullanıyorum bellek bağlantı tipinden kaynaklanıyor normal de olmaması gereken bir durum hafızada sorun yaşamadığımı için dikkate almadım.xp de sorun yok çünkü

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ama arka resme dikkat ederseniz sizin hafzanizda 900 mb bos yer uyarisi var.ovi suitle dpolama modunda baglanmak arasinda cok fark var.ovi suit modunda dosya bile atmaya kalksaniz 2 saat surer.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
geriye kalan sisteme ayrılmıs bellek sanırım... ama biraz cok gibi gorunuyor sende.. bende yaklasık 500 mb c'dir geriye kalan 7500 mb ise d'dir.. hafiza kartı ayrı tabiki..

qsaw

qsaw

Üye
bi depolama modunda bağla bende c6-01 var 256 mb boş alan var ama bilg. de dolu gzüküyor

kendi hafızasını kullandıttırmıyor belki de virüs bulaşmaması içindir belki güncelleme dosyalarına yer kalması için alınmış bir önlemdir orasını bilemem ama

fark ettiysen tel hafızası ile teldeki depolama hafızası ayrı depolama hafızasını görmesi için depolama modunda bağlaman gerek

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim sifre koyduysan ondanda olbilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt