C7 Güncelledim Fakat Türkçe Dil Kayboldu [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepstroke

Üye
    Konu Sahibi
C7 Güncelledim Fakat Türkçe Dil Kayboldu [YARDIM]
Arkadaşlar alet türkiyeden alınma aldıgımda da türkçe dil ile kullanıyordum.Oviden annaya güncelledim türkçe dil kayboldu.Tekrar güncelledim belleye yine yok yardımcı olursanız sevinirim.Dil dosyasını bulup içinemi atmam lazım yardımcı olursanız çok makbule geçer tşkler şimdiden...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Navifirm den Türkçe varyantı indirip phoenix ile flashlaman gerek yarın sana yardımcı olcak arkadaşlar gelirler

deepstroke

Üye
    Konu Sahibi
tam anlamıyla yardımcı olabılecek kımse yokmu acaba..

E_yedi

Üye
telefonu nerden aldıysan gotur ver yurt dısı telefon. Kıı buyuk ıhtımal 2. El telefoncudan almıssın aldıgın yere yuklettır tek basına yapabılırmısın bılemıyorum ama cok ugrastırıcı hıc almassa yarım saatını rahat alır.

Kendın yapamassan aldıgın yer yapmassa en az 30 lırayı gozden gecır.

deepstroke

Üye
    Konu Sahibi
hocam telefon evkurdan alınma garantisi faturası falan var yani ..evkur yaptıysa bir uyanıklık bilemem ama...

kaavkw

Üye
Evkur yapar öyle şeyler. :D Phoenix ve Navifirm ile yaparsın anlatım olması lazım forumda.

E_yedi

Üye
hocam telefon evkurdan alınma garantisi faturası falan var yani ..evkur yaptıysa bir uyanıklık bilemem ama...

bekleme gotur telefonu evkura gunceleme yaparken telefon turkce dılı yok oldu de. Turkıye ıcı degıl telefon felan de. Bı seyler de :) telefonu degıstırsınler sıfırıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt