C7 Garantili kasa değişimi ve fikir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
C7 Garantili kasa değişimi ve fikir
Arkadaslar sorunum baslıkta da belirttiğim gibi garanti kapsamında kasayı nasıl değiştirtebiliriz ? Telefonumun sağ tarafta ki tuş kilidi açma düğmesi yerinden çıktı takıyorum yine çıkıyor bunu nasıl yaptırabliirim ? ''Fm verici çalışmıyor'' deyince arka kapak değiştiriliyormuş öyle duymustum bu doğru mu ?
Ayrıca C7yi satıp Blackberry almak istiyorum sizce bu doğru bir karar mı ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Nokianın servisleri bulunuyor belli yerlerde buralara verebılırsın.Ama bazen süreyi baya uzatıyorlar 2-3 hafta telefonsuz kalabilirsin.Baska yerede verme bence yani normal bir telefoncuya verdiginde orijinal olacagı ne malum telefonsuz biraz dayanırım diyorsan ver servise.yakınlarında servis yoksa kargoyla gödnerebilirsin telefonla arayıp iletişime geç.Blackberrye gelince sen bilirsin yinede sana kalmıs bişey diyemiycem özelliklerini arastır hangisi daha iyiyse tercihini yap kolay gelsin

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın servisleri bulunuyor belli yerlerde buralara verebılırsın.Ama bazen süreyi baya uzatıyorlar 2-3 hafta telefonsuz kalabilirsin.Baska yerede verme bence yani normal bir telefoncuya verdiginde orijinal olacagı ne malum telefonsuz biraz dayanırım diyorsan ver servise.yakınlarında servis yoksa kargoyla gödnerebilirsin telefonla arayıp iletişime geç.Blackberrye gelince sen bilirsin yinede sana kalmıs bişey diyemiycem özelliklerini arastır hangisi daha iyiyse tercihini yap kolay gelsin

Cevap için çok teşekkürler dostum telefonu aldığım yere götürüyorum onlar servise veriyor zaten. Fakat kasa değişimi için ne demem gerekiyor ? Yani ben ödemek istemiyorum servis bunu değiştirsin istiyorum :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Garantisi var de :) onlar ödüyor dimi falan gibisinden şeyler söyle cevabı verır zaten onlar sana.Önemli degil dostum yardımcı olabilmişimdir inş.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​garanti dahilinde kasa değişimi olmuyor malesef..teleservice e sormuştum..ücret alıyorlar

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaslar arka kapağı değiştirmenin yolunu öğrendim ilk yazdığım mesajda da söylediğim gibi Fm verici ara sıra çalışıyor bazen çalışmıyor verici sinyali boş frekansta dahi düşük gibi bir şikayetle değiştiriyorlarmış kasa içinde birşeyler uyduracağız artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt