C7 Fw yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
C7 Fw yardım
arkadaşlar en merak ettiğim konu bu olsa gerek.
c7 mi hacklemek ve unsigned uygulamaları yuklemek istiyorum fakat symbian^3 anna yı yukleyememekten korkuyorum acaba hackleyince anna kurulabilirmi veya anna yuklendikten sonra hacklenebilirmi yardım bekliyorum ihtiyacım var....

catdog136

catdog136

Üye
hack olayını tavsiyese etmiyoruz çoğunluk olarak, unsigned program kuracaksan opda sitesinden sertifika almanız daha yararlı olur, hackli telefonunuzda sorun çıkarsa garanti bu durumu karşılamayabilir çünkü..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hack olayını tavsiyese etmiyoruz çoğunluk olarak, unsigned program kuracaksan opda sitesinden sertifika almanız daha yararlı olur, hackli telefonunuzda sorun çıkarsa garanti bu durumu karşılamayabilir çünkü..

iyide hack yapmanin neresi garanti problemi yaratiyor anlamadim.atarsin formati tamamdir.kapaliysada zaten onlarda flash yaparak aciyorlar eline veriyorlar.:turkiye::konus:

catdog136

catdog136

Üye
telefon hackliyken çökerse, yada ne bileyim suya düşürdün, bir parçası bozuldu.. Olaya sadece firmware olarak bakmayın.

fatih982

fatih982

Üye
ne alakası var hackla navifirm de bütün sürümlerin yazılımları lazım olanı indir flashla orjinal olsun sonrada garantiye yolla

catdog136

catdog136

Üye
ne alakası var hackla navifirm de bütün sürümlerin yazılımları lazım olanı indir flashla orjinal olsun sonrada garantiye yolla

telefonun rami bozuldu yap bakalım yapabiliorsan!! İstediğinizi yapın ne diyeyim!! Başınıza gelmeden bilemezsiniz..

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
OPDA dan arkadaşımın Imei sini alıp versem olurmu acaba ??? kendi imei mi vermeden olurmu ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt