c7 flash oynatma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
c7 flash oynatma sorunu
arkadaşlar bugün c7 aldım..ama sosyal ağlar uygulamasında facebook a girdiğimde resim ve videoları göremiyorum..kendi tarayıcısında da flash içerikleri göremiyordum. bu sorunu nasıl aşabilirim?? Bir de C7 ye hard format nasıl atılıyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sosyal uygulamasında facebook kullanırken paylaşılmış bir videoya dokununca kendi tarayıcısından direkt olarak videoyu indirmeye başlar telefon..

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi web browser ından da denedim youtubedaki videoları oynatıyo ama facebooktaki videoları açmıyo..bi de youtube da videolar falan tam ekran olmuyo

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
şu an hiç bir yerden facebooktaki videoları açamıyorum ve posta kutusundaki resimleride ara sıra gösteriyo ara sıra göstermiyo..yardımcı olabilecek?

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
ya kimse bilmiyor mu?? forumda flashlama falan diye bi şeyler gördüm ama onun hakkındada herhangi bi konu bulamadım..

accman

accman

Üye
dostum kendi tarayıcısından gir facebook'a en altta dokunmatik site yazıyo ona tıklıyoruz..sonra yine en altta tüm site yazıyo ona tıklıyoruz..izlersin hepsini..

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim oldu.. ama kasıyo..sizde de kasıyo mu?

accman

accman

Üye
evet kasma oluyo bende de

nevinovat

Üye
c7 ye flash player nasıl yuklerım bilen varmı?

dekor67

dekor67

Üye
c7 flaş palayerd 2023 gececek

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Flash player yükleyemezsiniz.
Zaten telefonunuzun üzerinde flash lite var.

Bahsettiğiniz flash telefonun f.w.'sini değiştirme.

Fiqo34

Üye
f.w ne oluyor

----------Eklendi @ 13:57:43 ---------- Yazıldı @ 13:24:33 ----------

benim n96 dan realone player vidyo izleyebiliyorum youtubeden.diger telin kendi web inden acilarak izliyodum ve daha izleyemiyorum youtubeyi neden acaba

Fiqo34

Üye
buldun mu sorunu kardes aynisi bende de war. yapamadim benim gbi birisi ya.

orhunorkut

Üye
kasmayın gençler nokia flashı kafasına göre oynatır hali yolu yok bu mevzuyu çözmenin. tivibu android de çıkmış. onun için de 2023 ü bekliyoruz :) az kaldı

hakan572123

Üye
facebooktaki videoları izlemek için telefonuna firefox mod yüklemen lazım bunun içinde telefonunun sertifikalı ya da hack li olması lazım google'a firefoxpahacked yaz çıkar telefonuna yükle facebooka gir o zaman videoları seyredebilirsin onun dışında youtube vs. gibi sitelerdeki videolarıda seyredebilirsin

Üst Alt