c7 flaş ışığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
c7 flaş ışığı
c7 me 25.007 ggüncelleme yi yaptıktan sonra kilit tuşu a basılı durunca flaş ışığı yanıyor yardımlarının bekliyorum

Düzeltme : "yanmıyor"

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o özellik öncedende vardı zaten. Bi problem yok el feneri olarak kullanılıyor rahat ol

serinaga

serinaga

Üye
TUĞ kardeş haklı, telefonunda olması gereken bir özellik o. Karanlıkta kaldığında önemini anlıyorsun, tabiii aklına gelirse :aha:, ben hep unutuyorum da ...

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 de programı var. AF ledini açıyor ama kırmızı. Xenon flashı açacak program yokmu :zuhaha:

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
ya kusura bakmayın ben tellden yazdım onu ondada yazdığım şeyleri değiştiriyor yani yanlış yazınca felan aslında "flaş ışığı yannmıyor":ah yazdım oda "flaş ışığı yanıyor ":good: yazmış aslında yanmıyor şimdi yazdım edebilecek varmı :ehe

phoenix_

phoenix_

Üye
N8 de programı var. AF ledini açıyor ama kırmızı. Xenon flashı açacak program yokmu :zuhaha:

program kırmızı ışığı toptan kapatabiliyor mu peki ya da seviyesi düşse de olur çok açmışlar yahu akşam yanınca gözü çok alıyor.

bir de led değil flash ya o n8 deki.o nedenle açık tutamazsın onu.adı üstünde flash patladı diyoruz anlık olay o :)

efendisiz85

Üye
El feneri özelliği C7 için mükemmel bişe bence ben çoğu zaman kullanıyorum Bilmiyen arkadaşlar içinde bi hatırlatma yapalım yine de tuş kilidi düğmesine basılı tutarsanız el feneri çalışır tekrar basılı tutarsanız da kapanır

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş picobrothers'dan xtreme flash light pro. olacak bi yetlerde, ararsan bulursun. Onu yükle tele, istediğinde pro.yu çalıştır, fener emrinde :aha:

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş picobrothers'dan xtreme flash light pro. olacak bi yetlerde, ararsan bulursun. Onu yükle tele, istediğinde pro.yu çalıştır, fener emrinde :aha:

ben kurdum oviden progları ama benim istediğim kilit tuşu ile yapmak :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt