c7 donuyor arkadaşlar neden acaba yardmcı olrsanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veyso42

Üye
    Konu Sahibi
c7 donuyor arkadaşlar neden acaba yardmcı olrsanız sevinirim
bugün vatandan aldım c7 %25 indirimliymiş 714 liraya beş taksit telefon donuyor kendi kendine kapanıp açılıyor müziklere girmiyor görüntü açmıyor götürdüm tekrar yazılımı formatlayacaklar heralde yarın alacam çok hevesli almıştm hayal kırıklığına uğradım neden öyle olluyor acab yardım lütfen

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kvk ve genpa garantili telefonlarda böyle sorunlar olmuyor çünki kontrol edilip alınıyor ve bu ürünlerde indirim olmuyor şimdi bu ne zırvalıyor diyeceksin yani bi ürün %25 indirimli satılıyorsa vardır bi eksiği yani ucuz etin tiriti yenmez şöyle bir örnek vereyim bi tişört vardır mağazada 15 liradır pazarda 5 lira aynı tişörttür ama sağlamları mağazada satılır defoluları pazarda satılır yani sen şimdi pazardan aldın bozuk çıktı ve geri götürdün adam onun defolu yerini yamalıyacak ve sorunsuz bi görüntü ile sana geri sunacak ve garanti bitene kadar bu şekilde bu devam edecek.

Starsley

Aynen katılıyorum

veyso42

Üye
    Konu Sahibi
vatanda indirim tüm ürünlerdeydi sadece telefonda deildi garantisi genpa bakacaklar bakalım yazılım 12.004 ü yükleyeceklermiş bi sorun olmaz dedi bakacaz artık

--------------- Ekleme ---------------

aynı telefon electro worlde 930 lira hem adam orda deniyor bilgisayardan eksilerşne artılarına bakıyor kontrol edip veriyor swana lanet olsun ordan alaydık keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt