c7 dokunmatik ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
c7 dokunmatik ekran
arkadaşlar bi kaç haftadır şöyle bi sorun var ekran durduk yere ekran kitleniyor yani çalışmıyor dokunmatik, bazen yarısı çaıışıyor yarısı çalışmıyor, bazen kesik kesik çalışıyor. ekranın kapatıp açınca düzeltiyor sizce sorun neden? telefonumda belle yüklü ama annada iken de vardı bu sorun yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

recep er

recep er

Üye
dokunmatiğe ihtiyaç olmadığı sürece girmemk gerektiğini burdan da anlıyoruz

by*cambaz

Üye
bi servise ver garantisi varsa

mehmetcaner

Üye
dokunmatik çok hassas şayet düşürdün ise arıza yapmıştır.Aynı sorunu yaşadım çünki. Ama kapatıp açınca çalışıyor diyorsun. Eğer düşürmedin ise servise bilene gönder. Şayet düşürdün ise benim gibi dokunmatik kablosu yerinden oynamış olabailir soketli cünki kapatıp açtıgında çalısıyorsa sorunun bu bence yarısı basar yarısı basmaz eger dokunmatikte sorun varsa mesela dik konumda 4 e basmaz ama yatay olarak basar böyle durumda dokunmatik arızalı. elin yatkınsa söküp bakabilirsin ama zor söyliyeyim değilsen şayet hiç bulaşma düşürmedin ise yazılım dene bence.

aleranol

aleranol

Üye
aynısı bende de oldu en kötü sorunum buydu 20. versiyonu kullanıyodum güncelleme yaptım yaklaşık 1 hafta içinde çözüldü ama herhengi bir programın kararsız kalması veya virüslerde etkiliyor sanırım çünkü programlarda bi ara dengesizlik olmuştu bende silince felan düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt