Konunun üzerinden çok zaman geçmiş, konuyu hortlatmak gibi olacak ama yine de yazacağım. Çünkü az önce bu konuyla ilgili kaynak bulmak için aramadığım, bakmadığım yer kalmadı şu sanal alemde. En sonunda kendim buldum çözümü. Aynı durumda bulunan arkadaşlar, yapacağınız şey çok basit.
Öncelikle yanlışlıkla sildiğiniz resimlerin bir zarar görmemesi için C7' nize kurtarma işlemi tamamlanana kadar hiçbir şekilde yeni veri girişinde
bulunmuyorsunuz.
Sonra, herhangi bir kurtarma programı indiriyorsunuz. İnternette dolaşan çoğu kurtarma programı demo versiyon. Bu demo versiyonlar dosyaları buluyor, ama çıkarmanıza izin vermiyorlar. Yani bir işe yaramıyorlar. Ben güzel bir program buldum, isterseniz bunu kullanabilirsiniz :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirin, kurun. Kurduktan sonra rar içinden çıkan patch dosyasını programın kurulu olduğu dizine atıp, üzerine çift tıklayarak çalıştırın ve patchleyin. Program böylelikle olmuş oldu.
Daha sonra C7' nizi usb kablosuyla bilgisayara bağlayın. Ardından telefondan menü-ayarlar-bağlantı-usb menüsüne girip "depolama" seçeneğinden telefonun hafızasına erişim sağlayın. Telefonunuz "bilgisayarım" da artık "taşınabilir aygıt" olarak görünmeyecek. Normal depolama aygıtı olarak görünecek. Telefonunuzun sürücü adını aklınızda tutun.
Sonra yüklediğiniz kurtarma programını açın. "Data recovery" seçeneğini seçip, telefonunuzun sürücü adını seçip taramayı başlatın. Tüm dosyalar kurtulacak böylelikle.
Önemli not : Sadece belli şeyleri kurtarmaya çalışıyorsanız, mesela resimlerinizi kurtarmaya çalışıyorsanız programdan sadece jpeg uzantılı dosyaları kurtarması komutunu verin. Öbür türlü telefonda ne var ne yok herşeyi kurtarmaya çalışmak inanılmaz uzun sürüyor. "Sorun yok, beklerim ben" derseniz de siz bilirsiniz, birşey demiyorum ben.
Program tüm dosyalarınızı bulacak, işlem tamamlanınca siz sadece bilgisayara çıkarma komutu vereceksiniz ve dosyaların bilgisayara çıkmasını bekleyeceksiniz.
Artık resimlerinize, videolarınıza, müziklerinize vs. kavuştunuz!! Benim tüm resimlerim sıfır kayıpla döndüler, çok mutluyum. Darısı başınıza inşallah

..