C7 de fotografların bazıları kırık görünüyo yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueyes42

Üye
    Konu Sahibi
C7 de fotografların bazıları kırık görünüyo yardım
Arkadaşlar fotograf albümüne giriyorum bazı fotograflar görünüyo bazıları ise kırık olarak yani görünmüyo siyah olarak duruyo yardımcı olurmusunuz

kadirx06

Üye
Fotografın uzantısı ne ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar yeni guncelleme sonrasinda camarayi acipta cekim yapmadiniz surece fotograflar kirik olur.

najanaja

najanaja

Üye
kardeş o sorunu bende yaşadım. Dikkat edersen kırık olanların hepsinin uzantısı büyük harfle yazılı JPG ve tel onları kırık gösteriyo. Bunları telde değiştiremiyosun. Hepsini pc ye at we uzantıları küçük harfle jpg yap sorunun çözülecektir. Benimki çözüldü şimdi hepsini gösteriyo veya paint tarzı bi pro ile hepsini açıp farklı kaydet uzantılar yine düzeliyo bi dene bakalım.

royal034

Üye
arkadaşım nokia foto browser var ovi de onu indir . çalıştır tüm fotğrafların açılınca kapat ve kendi browserinden aç düzeliyo ( anna nın hatalarından biri daha işte ovi sorunundan sonra )

eldorado19

Üye
aynı sorun bendede vardı bugün çözdüm sorunu.yukarıdakilerin hepsini yaptım.fotoğraf çektim, nokia photo browser kullandım bu program açıyo fakat tekrar telefonun kendi browser ina döndüm açmadı, uzantılarla oynadım yine olmadı.Şunu yaptım; öncelikle sorunlu dosyaları belirle.Fotoğraf olur, video olur, müzik olur...bilgisayara taşı dosyaları sonra hepsinin ismini değiştir önceki isimlerden farklı birşeyler yaz.Tekrar telefona at.Aynısını yaptım biraz önce 8 fotoğraf ve 1 tane video kırık görünüyordu şu an için düzeldi ve sorunsuz çalışıyor...inşallah sendede işe yarar..

esatgelmedi

Üye
bende de belle yükledikten sonra olmuştu. belle yüklendikten sonra kameranın varsayılan kayıt hafızası hafıza kartı idi. o şekilde iken bir kaç foto çekmiştim. daha sonra farkına varıp kayıt hafızasını ana hafıza yapınca galeride hafıza kartındaki fotoğraflar kırık gözüküyordu. o fotoğrafları alıp mass storage yükleyince galeride gözükmüştü belki böyle bir şeydir seninki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt