C7 bi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slanq

Üye
    Konu Sahibi
C7 bi yardım
msj yazarken her tuşa dokundugumda ekranın rengi hafif beyaz hafif siyah beyaz gibi oluyor sizdede varmı aynı durum. ona göre servise götürücem teli..

--------------- Ekleme ---------------

herkezdemi aynı sorun var yoksa

serkan2540

Üye
arkadaşım ekranda bir sıkıntı var anladıgım benim tel hal serviste bakalım ne zaman gelecek aynı şekilde tuşlaa dokundugumda garip renklere bürünüyordu ekran tel açıp kapatınca düzeliyordu ama sıklaşmaya başladıgından verdim genpaya bakalım sonuç ne olacak

hakan572123

Üye
bende nokia c7 var kamera telefonu her açtığımda kendiliğinden açılıyor çıkış tuşuna basıyorum yine açılıyor bu kamerayı silme yada devre dışı bırakma gibi bişey varmı zaten kamerayı hiç kullanmadım kullanmıyorumda

hizan

hizan

Üye
anna yazılımı yüklü ise yazılımı tekrar phoenix ile yükleyin sorunlar gidecektir.

kadir831

Üye
saatlerdir arıyorum c7 ye real player bulamadım avea mobilvizyon paketi aldım ama izleyemiyorum galiba real player olması lazımmış yardımcı olursanız sevinirim.

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşım real player yok c7 ama bak sunu yap AYARLAR/UYGULAMA AYARLARI/VIDEO AYARLARI ordan mobılvizyon ayarını seç sorun cozulur

kadir831

Üye
mobilvizyon diye bir seçenek yok videolarda c7 kullanıyorsan biraz daha detaylı anlatırmısın şimdiden teşk.

----------Eklendi @ 01:41:15 ---------- Yazıldı @ 01:32:46 ----------

tamam şimdi oldu çok sağol 1 gündür ugraşıyordum inat ettim biraz şimdi açılıyor görüntü berbat ama paket almıştım boşa gitmesin kullanacam mecbur

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
sayın slanq arkadaşımız, aynı Sorun bende de vardı, garantiye götürdüğm de ekranı değiştirmişlerdi. Ekran ve telefon ara bağlantı girişinde Sorun olduğunu söylenmişti. Flash atmalk bi iş değil, donanımsal problem.

hakan572123

Üye
yaa arkadaşlar bnde nokia c7 var kendiliğinden kamera açılıyor fotoğraf çekiyor flaşı yanıyor kendiliğinden çıkış tuşuna basıyorum yine açılıyor lütfen yardımedin başka hiç bir sorunu yok

kalbimdesiin

Üye
Muhtemelen kamera tuşunda kısa devre var tuşa basmasan bile alttan değme yapıyordur kamera tuşun basa basa hassas olmuştur hiç elleme servise götür

AE Production

Üye
en yakın telefoncuya göstermelisin

aleranol

aleranol

Üye
evet kamera tuşunda bi sorun vardır

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bahsettıgınız sorun donanımsal bırsey tamamen.. o yuzden fazla ugrasmadan servıse goturun derım..

arslanla

arslanla

Üye
arkadaşlar benim telefonda da(c7) kasma sorunu var. Acaba çok oyun yüklediğim için olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt