C7 belle şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
C7 belle şarj sorunu
Merhaba Arkadşlar;

c7 telefonuma hackli belle yükledim. Teli flashlarken şarj doluydu (özellikle dikkat ettim). fakat şarjı 24 saat gidiyor (3g, wifi, vs. sadece gerekli zamanlarda açık). Ayrıca telefonumu şarj ettikten sonra (priz yada usb ile) battery info programına göre şarj işlemi tamamlandığında şarj %87 görünüyor. Bunun nedeni nedir acaba?

yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
bellede bende bazen şarj sorunu yaşıyorum mlsf

metyuu

metyuu

Üye
battery info nun 1.01 versiyonunda o sorun var %87 gösteriyor. v1.02 versiyonu yükleyince %99 gösteriyor

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
Belle gectiğim ilk 2 hafta %87 ustunu de gösteriyordu! sonrasında neden boyle oldu ki?

battery info v1.02 linkiini bildirebilir misiniz?

Teşekkürler

----------Eklendi @ 15:06:40 ---------- Yazıldı @ 14:25:09 ----------

battery info v1.02 yükledim, su an şarj %99,9 fakat capacity: 1123 mAh. Belle yi ilk yüklediğimde bu değer 1400 civarındaydı.

üstadların yorumlarını / yardımlarını bekliyorum

metyuu

metyuu

Üye
burdan indirebilirsin arkadaşım

eğer türkçesini istersen anca akşama özel mesaj atarım

mmb7982

mmb7982

Üye
hangisini kurdun bilmiyorum ama bende aynı şeyi recep özmen arkadaşımızın verdiği belleyi kurunca yaşamıştım.e'yi biçimlendir demişti.biçimlendirdim yeniden flashladım ve farkedilir bi şekilde şarjın iyileştiğini gördüm ve şuan gayet rahat kullanıyorum.kullanıma göre hergün şarja takmak gerekiyor ama ilk flashladığımda gece tam şarjlı baş ucuma koymuştum sabah neredeyse yüzde 50 ye inmiş gördüm ve gün içinde şarj bitmişti.
aklında bulunsun denemediysen dene derim.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar c7 kullanıcısı degılım n8 kullanıyorum ama sıze soyle bırsey soyleyebılırım.. kurtulus40 abının testerı oldugumu belırterek baslayayım.. ılk once flash esnasında sarjınızın olmasına dıkkat etmenız gerekıyor.. sarjınız degılken flash attıgınızda bu sorunla karsılasabılırsınız.. bu sekılde bır denersenız ıse yaracagını gorursunuz..

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Suat;

ben teli şarj ettikten sonra flash atanlardanım ama yinede magdurum :(

SuaT6027

SuaT6027

Üye
hımm... eger butun c7 bellecılerde aynı sorun varsa kullandıgınız cfw de hata vardır kardesım.. ama soledıgınız gıbı gece sarja taktım sabah bıttı mevzuu asırı sacma geldı bana.. ben sureklı cfw sılıp kuran bırısıyım ama hıc karsılasmadım ne yalan soleyeyım.. kurtulus abının cfw den baskasını kullanmıyorum ama ıste:D ne bıleyım demekk sızın cfw de sorun var.. aksı takdırde bu sekılde olması mumkun degıll.... kullandıgınız uygulamalar neler pekı yazarmısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt