C7 Belle Şarj Göstergesi

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
Az evvel bahsettiğim programla ilgili kendi telefonumun ana ekranından bir de görsel ekleyeyim dedim, buyrun bakın.

Battery charge : % olarak doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Battery capacity: mAh (miliAmper-hour) kapasitesi olarak mevcut doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Unplugged time : Şarjdan çıkarıldığından itibaren geçen süre
Charging time : Şarj başladığından itibaren geçen süre ( Yalnızca şarj oluyorken yazar )

Ah Bir Türkçesi Olsa...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
adı ne o programın?

uruno

uruno

Üye
Bişey sorucam alakasız ama . Belle de gördüğüm kadarıyla üsteki barda küçük bir saat var aynı zamanda ana ekranda büyük hts stili bir saat yani ekranda 2 saat oluyor bu büyük saat vidgetini kaldıra biliyormusunuz yoksa anna daki gibi mecbur ekranda mı kalıyor

qsaw

qsaw

Üye
Bişey sorucam alakasız ama . Belle de gördüğüm kadarıyla üsteki barda küçük bir saat var aynı zamanda ana ekranda büyük hts stili bir saat yani ekranda 2 saat oluyor bu büyük saat vidgetini kaldıra biliyormusunuz yoksa anna daki gibi mecbur ekranda mı kalıyor
annada kalkıyor ki

----------Eklendi @ 16:21:28 ---------- Yazıldı @ 16:20:38 ----------

Edit : kalkmıyormuş

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bellede kalkıyor

qsaw

qsaw

Üye
Biraz garip hissettim haa

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:zuhaha:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Az evvel bahsettiğim programla ilgili kendi telefonumun ana ekranından bir de görsel ekleyeyim dedim, buyrun bakın.

Battery charge : % olarak doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Battery capacity: mAh (miliAmper-hour) kapasitesi olarak mevcut doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Unplugged time : Şarjdan çıkarıldığından itibaren geçen süre
Charging time : Şarj başladığından itibaren geçen süre ( Yalnızca şarj oluyorken yazar )

iyimiş ya :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Battery Info nun güzel yanı istediğiniz saatler arasında otomatik olarak enerji tasarruf modunu açabiliyor
Bu arada ufak bir sorum olacak orjinal pil göstergem şarj durumunu %35, Battery monitor %29 gösterirken Battery info %22 gösteriyor
acaba hangisi doğru merak ettim şimdi
hadi orjinal gösterge standart çizgiler arası gösterdiğinden net % veremiyor ama diğerlerinin arasındaki fark neden var ki :S
bu arada dün Battery monitor de %1 getirene kadar oyun oynayabildim sonra %0 dedi ve şarja taktım yani Battery Monitor un % yi yanlış gösterdiğini pek sanmıyorum
bakalım bugün şarjı biterken belli olacak durum ;)

Not Şarj 1 günde %70 gitmezdi de akşam telefondan wlan ile dizi izledim 2 saat kadar :)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Battery Info nun güzel yanı istediğiniz saatler arasında otomatik olarak enerji tasarruf modunu açabiliyor
Bu arada ufak bir sorum olacak orjinal pil göstergem şarj durumunu %35, Battery monitor %29 gösterirken Battery info %22 gösteriyor
acaba hangisi doğru merak ettim şimdi
hadi orjinal gösterge standart çizgiler arası gösterdiğinden net % veremiyor ama diğerlerinin arasındaki fark neden var ki :S
bu arada dün Battery monitor de %1 getirene kadar oyun oynayabildim sonra %0 dedi ve şarja taktım yani Battery Monitor un % yi yanlış gösterdiğini pek sanmıyorum
bakalım bugün şarjı biterken belli olacak durum ;)

Not Şarj 1 günde %70 gitmezdi de akşam telefondan wlan ile dizi izledim 2 saat kadar :)
Telefonu kapatırken normalde %65 gösterdi, battery infoda %45 filandı :S

Silence45

Üye
Birde sanki çok çabuk gidiyor %'ler Battery İnfo'da.Ama genel olarak programdan hoşlandım gerçekten.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet denemeyi yaptım battery infoda şarj %0 oldu battery monitorde ise %5 ti. 20-30 dk daha kullandım battery monitorde %4 iken şarja taktım telefonu yani battery info biraz aceleci sanırım ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
evet denemeyi yaptım battery infoda şarj %0 oldu battery monitorde ise %5 ti. 20-30 dk daha kullandım battery monitorde %4 iken şarja taktım telefonu yani battery info biraz aceleci sanırım ;)

Ben tam doldurduğumda şarj yüzdesi en çok %87'ye kadar yükseldi. Sizde de durum böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
metyuu

metyuu

Üye
evet bendede şarj sonrası %87 yi geçmedi batter infoda doğru değil galiba verdiği sonuçlar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefona format attım programı tekrar yükleyip denerim bakalım %100 olacak mı ama Battery Monitor bana daha gerçekçi ve ayrıntılı geldi açıkçası
Battery monitorde geçmiş özelliği de baya ayrıntılı zaten

metyuu

metyuu

Üye
battery info ile nokia batery monitor arasındaki yüzde farkı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Battery monitor daha doğru şaşmam battery monitor den .

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
battery info ile nokia batery monitor arasındaki yüzde farkı

Battery Monitor ün widget i takılmış olabilir mi baya çokmuş % farkı o an :S yeni oyundan falan çıktıysan Battery Monitor o an güncel göstermiyor 10 saniye sonra falan kendine geliyor

Bu arada Battery Info nun Türkçe versiyonunu nerden buldun? Ovi de İngilizce var sadece :S

metyuu

metyuu

Üye
takılma yoktu battery monitörü yeni yüklemiştim şu anda baktım arada yine %15-20 oranında fark var. yukarda zaten telefonun kendi batarya seviyesi %50-60 dan fazla gösteriyor. internette aratırsan bulursun kardeşim şimdi site ismi vermeyim reklam olmasın. ama bana burdan mesaj at sana akşama yollayım.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar battery info'da hesaplarken dâimâ, %13 ekleyerek hesaplamanız gerekiyor. Çünkü %100 değil %87 üzerinden gösteriyor doluluk oranını. Arkadaşın ekranında görünen asıl rakam şöyle olmalı: Battery Monitor: %81, Battery Info: %72.

Şimdi bir de ben kurayım Battery Monitoru bakayım, ayrıntıları yazacağım birazdan.

Üst Alt