C7(belle) kök klasörde iç içe klasör oluşturmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faceofftr

faceofftr

Üye
    Konu Sahibi
C7(belle) kök klasörde iç içe klasör oluşturmak
Arkadaslar kök klasörde bir klasör oluşturmak istiyorum ama içerisinde bir klasör daha olsun istiyorum.daha önce anna da yapıyordum diye hatırlıorum yanlış hatırlıyor olabilirim. ama eger bir çaresi varsa yardım ederseniz sevinirim

spartuas

spartuas

Üye
C7 bellde menüde klasör açabilirsin ama klasörün içine klasör açamıyorsun. Başka çaresi sadece telefonun hackliyse Xtreme mod öneririm. Forumda var.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Üstad menüde klasör oluşuyor ama klasör içinde klasör oluşmuyor. spartusun dediği gibi pro yüklemen gerekiyo.

nadir_89

nadir_89

Üye
yeni bir klasör oluşturup onu diğerinin içine taşımayı bir dene istersen birazdan bilgisayarı açınca bende deneyebilirim aslında

faceofftr

faceofftr

Üye
    Konu Sahibi
C7 bellde menüde klasör açabilirsin ama klasörün içine klasör açamıyorsun. Başka çaresi sadece telefonun hackliyse Xtreme mod öneririm. Forumda var.

ben pro yu bulamadım link vermeniz mumkunmu

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yeni bir klasör oluşturup onu diğerinin içine taşımayı bir dene istersen birazdan bilgisayarı açınca bende deneyebilirim aslında
yok arkadaşım öylede olmuyor tasıyamıyorsun

faceofftr

faceofftr

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-xtreme-menu-mod-turkce-546671.html
sevgili kardeşim çok teşekkür ederim bu ver diğer yardımlarından ötürü sana çok borçlandım çok teşekkür ederim Allah Razı olsun

Jerkez38

Jerkez38

Üye
sevgili kardeşim çok teşekkür ederim bu ver diğer yardımlarından ötürü sana çok borçlandım çok teşekkür ederim Allah Razı olsun

Cümlemizden razı olsun üstad ne borcu estağfurullah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt