c7 belle flash hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle flash hakkında
bu flash işlemi annada yaptığımız gibi değil mi arkadaşlar? Yoksa Başka bir yolu mu var?

fatih982

fatih982

Üye
goblin 345 yükleme konusu var youtube da videolarda var ben ordan yükledim eğer yeterli gelmesse ustalardan yardım isteyebilirsin pm yoluyla

Burakkk250

Üye
arkadaşlar ben 2 dosyayı da indirdim.phoenix i de kurdum.dosyaları rm 675 klasörüne attım yalnız 8-9 tane dosya var, siz 4 dosya kalacak diyorsunuz.bi de anna dosyaları filan diyorsunuz ben de onlar yok sadece linkteki 2 rar ın içinden çıkan dosyalar var bilen biri lütfen yardım etsin allah rızası için

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim konu var biliyorum. Ama anlamadığım konu Başka benim. Ben annayi kendim flashla yükledim. Öyle usb çıkar tak falan yapmadım hiç. Belle için olan flash Başka bi yöntem mi onu soruyorum ben.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar ben 2 dosyayı da indirdim.phoenix i de kurdum.dosyaları rm 675 klasörüne attım yalnız 8-9 tane dosya var, siz 4 dosya kalacak diyorsunuz.bi de anna dosyaları filan diyorsunuz ben de onlar yok sadece linkteki 2 rar ın içinden çıkan dosyalar var bilen biri lütfen yardım etsin allah rızası için
c7'yi nasıl belle yüklenir diye bi konu var orda sadece o iki dosya ile yüklemenin nasıl yapılcagını gösteriyor anna dosyalarına falan gerek yok yani oraya bakıp yükleyebilirsin sabitlenmiş konular arasında. sorun olursa yardımcı olabilirim de suan çıkıcam ve bu akşam bi daha grmicem istersen yarın akşam yardımcı olabilrim...

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş senin telde anna yüklü mü ???

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
serinağa bana diyorsan evet yüklü. Hatta hackli fw yüklü.

hellord

hellord

Üye
yav anlamadıgım neden andorid gibi nokia direk indiremiyorux

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...