C7 Belle 111.040.1511 güncellemesi birtürlü gelmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahelboy

Üye
    Konu Sahibi
C7 Belle 111.040.1511 güncellemesi birtürlü gelmiyor.
evet arkadaşlar C7 kullanıcısıyım ama ne telefonda nede pc suite de belle nin 111.040.1511 son güncellemesi çıkmıyor nokia müşteri hizmetlerini aradım telefonlara verilen kodlara göre güncelleme gidiyo sıra size gelince güncelleme çıkar dedi nasıl iş anlamadım bu gerçekten böylemi yoksa beni keklemişlermi nokiadan arkadaşlar.

MaxipmaN

Üye
bu kadar adı olumazki guncellemenin çıkalı 2.5 ay oldu gelir demişler bi de flashla yükle

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kardeş banada gelmedi sinir olcam

hizan

hizan

Üye
evet arkadaşlar C7 kullanıcısıyım ama ne telefonda nede pc suite de belle nin 111.040.1511 son güncellemesi çıkmıyor nokia müşteri hizmetlerini aradım telefonlara verilen kodlara göre güncelleme gidiyo sıra size gelince güncelleme çıkar dedi nasıl iş anlamadım bu gerçekten böylemi yoksa beni keklemişlermi nokiadan arkadaşlar.

Arkadaşım nokia hikaye finlandiya ve macaristandan çıkıyor yazılımlar ve test aşamasında iken forumlara veriliyor.

belle refresh artık telefonlara gelmeyecek boşuna beklemeyin forumda var oradan yükleyin.

son olarak fp2 yazılım gelme ihtimali var daha sonra yeni isim üzerinde çalışıyor nokia güncelleme beklemeyin boşuna derim.

sizler türkiyedeki nokia ları arayıp bilgi alıyorsunuz onlar bu forumdakilerin bildiklerini bile bilmiyorlar.

ahelboy

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi garantiye verelim olsun bittin kdvda güncelleyelim

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Arkadaşım nokia hikaye finlandiya ve macaristandan çıkıyor yazılımlar ve test aşamasında iken forumlara veriliyor.

belle refresh artık telefonlara gelmeyecek boşuna beklemeyin forumda var oradan yükleyin.

son olarak fp2 yazılım gelme ihtimali var daha sonra yeni isim üzerinde çalışıyor nokia güncelleme beklemeyin boşuna derim.

sizler türkiyedeki nokia ları arayıp bilgi alıyorsunuz onlar bu forumdakilerin bildiklerini bile bilmiyorlar.

Hocam biliyormusun ya Fp2 lite gelecek mi birinci nesillere ? Valla fıtık ettiler artık lumialara yönlendiler iyice.Tarayıcısından tut mesajlara kadar sorunlu sistem.

hizan

hizan

Üye
vallaha kesin bir bilgiyok fakat yabancı sitelerde gelecek diye yazdılar o kadar.

- - - Eklendi - - -

en iyisi garantiye verelim olsun bittin kdvda güncelleyelim

kvk ya gerek yok burada sana yardımcı oluruz.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Böyle giderse dönecem anna'ya verecem babama telefonu bırakacam symbianı sorundan geçilmiyor.Refresh'e dovngrade var demi hocam ?

hizan

hizan

Üye
arkadaşım refresh sorunlu değil tam tersi daha güzel fakat sen naviden yükledin ise doğrudur.

navi yazılımları sorunlu. forum dan alıp yükle bak bakalım asorun varmı.

bayon

Üye
arkadaşım refresh sorunlu değil tam tersi daha güzel fakat sen naviden yükledin ise doğrudur.

navi yazılımları sorunlu. forum dan alıp yükle bak bakalım asorun varmı.

navi yazılımları sorulu olurmu arkadaşım orjinal nokia serverin den iniyo onlar

ahelboy

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu kendimce şöyle çözdüm 111.030.0609 yazılımı pc suite ile yeniden yükledim arkasından orjinal ayarları geri yükle daha sonrada orjinal ayarları sil yükle olarak dedim sonra günceleme pc suite ile geldi .

not nokia türkiyeye şikayet maili atarak IMEI bildirdim bide 10 gün önceydi heralde onların bi etkisi oldumu bilmiyorum bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt