slant1111
Üye
-
Konu Sahibi
-
hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....
kardeş sen abartmadn mıSen ne yaptın adamım ya ? Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyor. Sende bir sıkıntı var servise bir göster.
Sen ne yaptın adamım ya ? Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyor. Sende bir sıkıntı var servise bir göster.
kardeş sen abartmadn mıbenimki bile 1 gün dayanıyo oyun sms falan ama tam sarj etmemişde olabilirm
arkadaşm o batarya bu yaptklarnla o kadar gtmez kesnlikle.szn n8 ler veya c7 ler özel üretm galiba
serinaga cddi msn sen yaa.batarya o kadar dayanmaz.
hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....
Siz titreşimi açık mı kullanıyorsunuz ? Titreşimi kapatın bana göre gerek yok.
Ekran parlaklığınıda biraz kısın.
Ekran koruyucuyu kapatın.
Gereksiz ev ekranlarını kaldırın.
Deneyin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu ?
güc tasarrufu modunda kullanıyorum zaten 2 gün gtmesi imkansz.ev ekranlarını kaldrmyorm belki ondandr ama cddn 2 gün cok zor kards
ya ben tlfnu elimden düsürmüyorm o yüzden bana dayanmıyor galibasadece 3.5 g de ısınma ve çok şarj gitmesinden şikayetçiyim.
Benim telefonum şimdi serviste serviste olmasaydı sana bendeki widgetleri söylerdim ama şimdi aklımda yok malesef...Arkadasım zaten sürekli güç tasarrufu modunda kullanıyorum demistim zaten.güç tasarrufu modunda dediklerinin hepsi yapılmış oluyor zaten..sadece kurtulmam gereken ev ekranları var onları silcem bide widgetler
beyler bn alalı 3 gün oldu yeni aldıgım için elimden bırakmıyorum oyun internet toplam 5,5 saat gidiyo elimden düsmeksizin internette video izledigimde yarım saatte 1 dis gidiyor AYRICA 1-2 saat kullanımda ısınıyor ve sarj olurken asırı ısınıyor özellikle kameranın bulungunu metal bu durumda servise vermek lazım gelir mi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?