C7 batarya

Konu Sahibi
C7 batarya
arkadaslar 3g modunda internete griyorm hc ckmyrm şarjm hc dayanmyor.2 saat te batarya bosalacak duruma gelyor .szde nasl sadce bende mi böyle

2 saatt mi ?
telefonun tüm özelliklerini açsan 7-8 saat dayanır.... seninkinde bir sorun var

Konu Sahibi
internete griyorm..evet kesnlikle dogru dyon kards..3g modunda cıldryo cok ısınıyo.güc tasarrufu modunda da sabh şarjdan ckaryrm aksama %30 fln kalıyo

pasha14

Üye
Sen ne yaptın adamım ya ? Ben günde 2 saat müzik dinliyorum , 2 saat internete bağlanıyorum. 500 sms alıp gönderiyorum. Yaklaşık 2 saatte oyun oynuyorum buna rağman telefonumun şarjı 2 gün gidiyor. Sende bir sıkıntı var servise bir göster.

Konu Sahibi
3.5 g modunda mı yapysn bunları

Kesinlikle telefonunda sorun var kardeş servise gönder bence gecikmeden

ne yaptın sen yaa paşa bende sadece internette konuşma ile en fazla 4 saat dayanıyor

Tepkiler: DenizhaNq
    Konu Sahibi
tlfnun arkası kapalı durumda cpu kasar şarjı etkilermi.pasha senin batarya kaclık kards hcbir tlfn o kadar dayanmaz.

kardeş ısınıyo demişsin bak aynı sorun bende de vardı bi ara bilgisayarın soğutucusunun üstüne koyuyodum kendim yazılımı tekrar yükledim olmadı. servise verdim 1 hafta sonra yapıp verdiler ve ısınma sorunu ortadan kalktı sonuçta da sarjı daha çok gitmeye başladı. bir de ekran çok ısınınca çizgi çizgi oluyordu eğer aynı sorun sende de varsa problemler aynı demektir bir servise ver derim.

Konu Sahibi
aynı sorn var kards tmam servse vereym

rbg12

Üye
jarjın eğer az gittiğini düşünenler ben ışık gücü telefonun %50 tek ev ekranı günde 1000 sms 4 saatte face yapıyorum benim cihazın şarjı akşam 1 de eve geldiğimde %20 oluyor

Konu Sahibi
cift mod da oluyor dmi bu

Starsley

Sadece gsm ayarla.. Ve wlan kullanmıyorsan, kapa.. Işık Sensörü'nü orta seviyeye getir.. Vs. Vs.

Konu Sahibi
güc tasarrufu modunda hepsi kapanıyor ztn .benim sikayetm 3.5 g de cok cbk şarj gdyo

serinaga

Üye
Bencede Telefonunda soru var arkadaşım, aldığımdan beri doğru dürüst ısındığını görmedim, sabahtan akşama kadar bluetooth açık, kulaklık kullanıyorum. 3,5 G olsun Wi-fi olsun hergün kullanırım. Günde en az 1-2 saat boyunca istisnasız konuşurum, 2 günden önce bitmez. SERVİSE gönder bence de ...

Konu Sahibi
serinaga cddi msn sen yaa.batarya o kadar dayanmaz.

yaa su 3.5 g acayıp yiyomu desem sömürüyomu desem şarjı anlamadım gitti

Konu Sahibi
serinaga nın dedgi imkansz gbi bse..5800 da hc ısınma yapmyor ya 3.5 g ..bzde tüm şarjı yiyo

hiçkimse bana hikaye okumasın şarjı iki gün giden bi telefon tüm özellikleri kısıtlanmış ve bi anlam ifade etmeyecek kadar az kullanılan bir telefondur..
Ben kendim denedim güç moduna alıp oviden uygulama oyun indirdim operadan maxiye girdim aynı anda kulaklık kulağımda müzik dinliyorum bunları nerdeysve hiç durmadan yani ekran ışığının sönmesine izin verrmeyecek şekilde devam ettiriyorum ve her seferinde tam dolu şarj ile en fazla 9-10 saat arasında takılabildim bunu birkaç sefer saat tutarak denedim ve hep aynı sonuç...
9-10 saat arasında şarj boşalıyor tel kapanıyor..
Bu iphone'dada yaklaşık böyledir çoğu telefondada böyledir kimse bana yok ben hep kullanıyorum 2 gün gidiyor falan maval okumasın akıllı telefon piyasasında böyle bir makine yok.....