C7 arayan kimlik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
C7 arayan kimlik sorunu
arkadaşlar telefonu yeni aldım kardeşimin fotosunu çektim istemeyerek gelen çağrıların tümğne uygula dedim şimdi kimi arasam arasa onun fotusu çıkıyo(ismi ve fotoyusildim _sim kart çıkardım ama yine olmadı nasıl yapabilirim lütfen i yardımcı olun

----------Eklendi @ 09:09:18 ---------- Yazıldı @ 08:33:30 ----------

yaw bi yardım yoksa valla hard format atıcam veya garantiye götürücem

benighted

benighted

Üye
ayni seyi bende yapmistim sonra oturup rehberdeki kisileri acip tek tek resimleri silmistim.sen bi de sunu dene olmazsa benim gibi tek tek ugrasacaksin.
ayarlar-temalar-arama goruntusu-tema goruntusu yap bir de oyle dene.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşım daha basit bir yöntem dene istersen fotoyu sil hepsinden silinecektir .... :)

mcrunner

mcrunner

Üye
adam fotoyu silmeme ragmen olmadı diyo nasıl okudun kardeş :D

hunterx-27

hunterx-27

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar fotoyu sildim ismi sildim hattı çıkardım farklıu bir hat taktım yine aynı şey oluyor

----------Eklendi @ 10:19:17 ---------- Yazıldı @ 10:16:43 ----------

ayni seyi bende yapmistim sonra oturup rehberdeki kisileri acip tek tek resimleri silmistim.sen bi de sunu dene olmazsa benim gibi tek tek ugrasacaksin.
ayarlar-temalar-arama goruntusu-tema goruntusu yap bir de oyle dene.
kardeşim allah senden razı olsun dediğini yaptım gitti sonunda çok teşekür ederim :D

benighted

benighted

Üye
arkdaşlar fotoyu sildim ismi sildim hattı çıkardım farklıu bir hat taktım yine aynı şey oluyor----------Eklendi @ 10:19:17 ---------- Yazıldı @ 10:16:43 ---------- kardeşim allah senden razı olsun dediğini yaptım gitti sonunda çok teşekür ederim :D
rica ederim ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt