C7 ANNA Program Yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
C7 ANNA Program Yükleme
arkadaşlar telimi anna yaptım ve eski programları silip tekrar yüklüyorum ama bazı programlar yükleme sırasında az miktar kala yüklemeye hazırlanılıyor diyer sonrada yüklenemedi diyor arkasından internete bağlanıyor. Delirtti bu anna beni yav.

uribaju

Üye
qtyi komple sil ve yeniden kur ve reset at

RedColt

Üye
geri yükle yap bence düzelebilir bende de anı sorun vardı

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
yok olmadı sildim format attım aynı sorun devam ediyo

StigmatA

Üye
dostum bende oviden n8 e youtube downloaderi yüklerken aynı sorunlar karşılaşıyorum. 4443665 yani nokia müşteri hizmetlerini depo hafızası ile ilgili sorun için aradığımda bana bazı sorunlar için yeni güncellemelerin geleceğini söyledi bir bayan. belki bu olayı orda düzeltirler ben onun yalancısıym sadece aktarmak istedim.

Tepkiler: Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağolasın kardeş, ben ozaman pek kurcalamadan gelecek güncellemeyi bekliyeyim

hizan

Üye

s.a arkadaşım telefonun dilini ingilizce yap proğramlar kesin yüklenecek ok.

ben ing. Yaptim dili ama yine devam etti hata

cgrylmz7

Üye
qt ne oluyor tam olarak yaa ? silip nerden yükleriz tekrar ???

kardes ingilizce yapınca gecmesi gerekyodu ama...yani bende öyle olmustu,gerci 1 hafta kullandm annayı sonra belleye terfi ettik madem ingilizce yapınca olmadı diger güncellemeyi bekle sen kardes

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
qt ne oluyor tam olarak yaa ? silip nerden yükleriz tekrar ???

kardeş ben denedim silip yükledim olmadı sanırım flash atarak yapıcaz ben bugün yarım flashlıycam bi abi yapmış olmuş.
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/qt-v4-07-401-qt-webkit-v4-08-0-qt-mobility-v1-02-0-symbian-3-signed-540515.html
b
uda qtnin linki

----------Eklendi @ 00:51:20 ---------- Yazıldı @ 00:30:58 ----------

kardes ingilizce yapınca gecmesi gerekyodu ama...yani bende öyle olmustu,gerci 1 hafta kullandm annayı sonra belleye terfi ettik madem ingilizce yapınca olmadı diger güncellemeyi bekle sen kardes
yeni güncellemeler gelicekmiş beklemeye koyulduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...