c7 Anna durmadan şarj yiyor Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
c7 Anna durmadan şarj yiyor Yardım!!!
Beyler v25.007 yi kurdum tereddüt ediyordum ve etmekte haklıymışım.baterry monitörden takip ediyorum 5dkda %1 kendiliginden iniyor güç tasarufuda fayda etmiyor üzelim telefon mahfoldu nasıl düzelir bu sorun Yardımcı olabilirmisiniz ???:hmmm

----------Eklendi @ 00:25:00 ---------- Yazıldı @ 00:23:29 ----------

forumda bi bölümde çözüm yazmıslar ama yaptım fayda etmiyor.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
format attınız mı?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Format atmak yararmı ? ganantiye göndersem kac gün orada kalacak kendim flash atmakta istemiyorum :(

narquelion

Üye
bende de aynı sorun vardı. servise verdim düzeldi ama bir ay sonra tekrar olmaya başladı. forumda anlatılan herşeyi yaptım fayda etmedi. en son cfw yükledim bir kaç gün önce. şuanlık sorunum yok ama ileride ne olur bilemem.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Sende Belleye Geç Ama Sürüm yüklemden önce yedekle telefonun yıgın hafızaya ve hafıza kartını bicimlendir ve hard flash at sonra belle yükle sabit konularda var.

narquelion

Üye
belle'ye geçmeden düşün derim ben. çünkü çalışmayan programlar falan oluyor ve geri dönüş yok anna'ya. mesela ben çok e-kitap okuyan birisiyim ama foliant belle'de çalışmıyormuş forumdaki listeye göre. o yüzden ben geçmedim belle'ye. sende kendi ihtiyaçlarına göre karar vermelisin bence.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
belle'ye geçmeden düşün derim ben. çünkü çalışmayan programlar falan oluyor ve geri dönüş yok anna'ya. mesela ben çok e-kitap okuyan birisiyim ama foliant belle'de çalışmıyormuş forumdaki listeye göre. o yüzden ben geçmedim belle'ye. sende kendi ihtiyaçlarına göre karar vermelisin bence.

Bellede çalışmayan program azaldı siz o programın linkini verin ben deniyim c7 bellede .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-of...3-turkce-s-3-duzenlendi-yenilendi-538610.html

çalışırsa iyi olur gerçekten. belleye geçmeyi istiyorum ama ben anna gelmeden annaya geçmiştim sızan versiyonla ancak çok hatalı bir sürümdü iki ay boyunca telefonumdan verim alamamıştım. o yüzden şimdi belleden çekiniyorum.
Sonuç olumlu program çalışıyor kitap ekledim fakat okurken sağa sola kayıyor kullanamıyorum herhalde programı 0.7.3 çalıştı bellede harry potter okuyayım dedim beceremedim :D

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu flaşlamak pek istemiyorum arkadasıma sordum bşta ondada oluyormuş şarj sorunu 1-2haftaya düzeldi dedi bakalım düzelmezse ya ganati ya flash :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt