C7 anna 024.001 özel efektli hackli yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
slm,bu sürümü kullanan arkadaslara soruyorum günesli havalarda resim cektimmiydi kamera hata veriyor mu,bide almanca dili mevcut mu,suan bendeki sürüm 22.14 bu ise 24.001 hosuma gitmesse geri dönme sansim varmi.
evt almanca dili mevcuttur. kameraya gelirsek çok fotoğraf çektim ama hiçbir hatayla karşılaşmadım. sürümü beğenmezseniz geri dönebilirsiniz.

emreipekci

emreipekci

Üye
phoneix i sildim geri yükledim, yine euro 2 yi buldu seçtim optionsdan içine girdim bizim dosyalar vardı içinde bende okeyledim şuan flaşlıyo bakalım ne olacak?

----------Eklendi @ 23:37:39 ---------- Yazıldı @ 23:31:08 ----------

evet oldu sonunda. sırf klavye için yüklemiştim aslında ve ilk mesaj yazmamda sıfır hata :D ilgilendiğin için sağol dostum.
ayrıca efektler de gerçekten iyi. bu arada tavsiye ettiğin bir efekt varsa söyle onu da yükleyelim. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38

mesut1979

Üye
phoneix i sildim geri yükledim, yine euro 2 yi buldu seçtim optionsdan içine girdim bizim dosyalar vardı içinde bende okeyledim şuan flaşlıyo bakalım ne olacak?

slm,telefona flash atarkene bilgisayarla oynama tehlikeli ileri geri telefon elinde kalabilir.

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye

evet oldu sonunda. sırf klavye için yüklemiştim aslında ve ilk mesaj yazmamda sıfır hata :D ilgilendiğin için sağol dostum.
ayrıca efektler de gerçekten iyi. bu arada tavsiye ettiğin bir efekt varsa söyle onu da yükleyelim. :tşk:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
ben videomu tamamladım şimdi upload edicem ve orda bnm kulandığım bi efekt var eğer beğenirsen onu yükle ben hemen hemen hepsini denedim diyebilrim ama içinden bi tanesi çok güzel onu birazadn videoda görürsün beğenirsen indirirsin :)

mesut1979

Üye

slm,nasil memnunmusun bende düsünüyorum yuklemeyide birsürü is cikacak diye düsünüyorum

• Beğen
emreipekci

emreipekci

Üye
slm,nasil memnunmusun bende düsünüyorum yuklemeyide birsürü is cikacak diye düsünüyorum

şuan karıştırıyorum ve setupları yüklemeye başlayacam. efektler çok şaşalı :D istersen değiştir zaten. ama hız olarak farkettiğini söyleyebilirim. gerçi programları ve oyunları yükledikten sonra asıl belli olacak herşey yinede klavye daha kullanışlı oldu. sırf bunun için bile yükleyebilirim yani :d:

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
şuan karıştırıyorum ve setupları yüklemeye başlayacam. efektler çok şaşalı :D istersen değiştir zaten. ama hız olarak farkettiğini söyleyebilirim. gerçi programları ve oyunları yükledikten sonra asıl belli olacak herşey yinede klavye daha kullanışlı oldu. sırf bunun için bile yükleyebilirim yani :d:
aslında kardeş hüseyin abi 4x11 klavyeyi yüklemiş. başka seçeneklerde var
3x10 ve 3x11 F klavye ve orjinal klavye

Jerkez38

Jerkez38

Üye
telefonun sarji dolsunda bende yükliyecem,yüklemeden evvel herhangi birsey yapmamiz gerekiyormu format gibi.
başta hard format atıyosun tel açılınca karşina ovi kayıt falan çıkıyo o işlemleri yaptıktan sonra depo hafızayı biçimlendiriyosun ve yüklüyosun :)

----------Eklendi @ 01:10:43 ---------- Yazıldı @ 00:55:51 ----------

biraz önce çektiğim video

[video=youtube;LbLri-4a0sg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LbLri-4a0sg[/video]

efektin linki

• Beğen
Tepkiler: emreipekci ve mesut1979

mesut1979

Üye
slm bu efektleri nasil yüklüyoruz telefona arkadas.

emreipekci

emreipekci

Üye
haydaa. ben klavyeyi kaybettim. nokia nınki geldi ilk baştaki yok? bişeyi atlıyorum galiba :hmmm

Jerkez38

Jerkez38

Üye
slm bu efektleri nasil yüklüyoruz telefona arkadas.
sürümü kurduktan sonra telefona birde xplore yükle daha sonra verdiğim linkten efekti indir ve telefonun depo hafızasına at klasör halinde. Son olarak xploreye gir o attığın effeck klasörunu telefon hafızasının içerisindeki data klasörunün içine at karşına değiştirilsınmi gibi birşey çıkarsa evet de ve telefonu yeniden başlat.

mesut1979

Üye
arkadaslar phoenix benden emmc.fpsx dosyasi istiyor ne yapmam gerek

mesut1979

Üye
klavye Nasıl kayboldu anlayamadım

----------Eklendi @ 01:49:37 ---------- Yazıldı @ 01:47:52 ----------

kardeş phoenix in 2011 olduğuna dikkat et. Onun hariçinde bir sorun olmasa gerek

tamam arkadas halletim görünüs,effektler ve hizi baya güzel az sonrada senin sundugun effektleri yükliyecem.

ha birde sunu soracaktim flashladiktan sonra format atiliyor mu.

emreipekci

emreipekci

Üye
mesaj yazma ekranına girince nokianın q klavyesi var yani :S

----------Eklendi @ 01:02:53 ---------- Yazıldı @ 00:59:02 ----------

arkadaslar phoenix benden emmc.fpsx dosyasi istiyor ne yapmam gerek

refurbish e tıklamadan önce altta options var ona tıkla en altta o dosyanın adı yazar kırmızı bir şekilde onu seç sil tamm de. başlat sorun hallolur. :oke:

mmb7982

mmb7982

Üye
hackli 24.001 kullanıyorum yalnızca bu efekti yükleyebilirmiyim.anlattığınız şekilde (xplore ile) yaptığımda olmuyor.ve flashladıktan sonra bu qt ve saz arkadaşlarıyla uğraşmaktan artık bezdim.sadece bu efekti yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
hackli 24.001 kullanıyorum yalnızca bu efekti yükleyebilirmiyim.anlattığınız şekilde (xplore ile) yaptığımda olmuyor.ve flashladıktan sonra bu qt ve saz arkadaşlarıyla uğraşmaktan artık bezdim.sadece bu efekti yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz?
kardeş ben bu sürümü yüklemeden çalışacağını pek sanmıyorum ama dün bi arkadaş bi yöntem söyledi onu bir dene istersen http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-efekt-3-547390.html ercan isimli arkadaşın yorumu----------Eklendi @ 07:04:21 ---------- Yazıldı @ 06:58:27 ----------
tamam arkadas halletim görünüs,effektler ve hizi baya güzel az sonrada senin sundugun effektleri yükliyecem.ha birde sunu soracaktim flashladiktan sonra format atiliyor mu.
evet ister soft istersende hard atabilirsin----------Eklendi @ 07:11:25 ---------- Yazıldı @ 07:04:21 ----------
mesaj yazma ekranına girince nokianın q klavyesi var yani :S----------Eklendi @ 01:02:53 ---------- Yazıldı @ 00:59:02 ----------refurbish e tıklamadan önce altta options var ona tıkla en altta o dosyanın adı yazar kırmızı bir şekilde onu seç sil tamm de. başlat sorun hallolur. :oke:
hizan abi gelsin bi soralım normalde klavye gitmemesi gerek cunki ben 3. 4.ye yükleyisim benim gibi bir arkadaşta üç kez yükledi sorun çıkmadı.----------Eklendi @ 07:14:41 ---------- Yazıldı @ 07:11:25 ----------
hackli 24.001 kullanıyorum yalnızca bu efekti yükleyebilirmiyim.anlattığınız şekilde (xplore ile) yaptığımda olmuyor.ve flashladıktan sonra bu qt ve saz arkadaşlarıyla uğraşmaktan artık bezdim.sadece bu efekti yüklemek istiyorum yardımcı varmi olurmusunuz?
peki telefon hafızasında effect klasöru varmı

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Montagues Romeo

Montagues Romeo

Üye
@Jerkez38 , kardeş ben telefon hafızasına attım anna_effect klasörünü ve yeniden başlattım olmadı. Ama baktım şimdi tlfn hafızasının içinde Data içerisinde effect klasörü yok. Onun içine mi atıcaktık yoksa ?

Üst Alt