C7 Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
C7 Android
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? SPB Shell olabilir mi sizce?

slant1111

slant1111

Üye
Olabilir ama Her telefon kendi özelliklerle güzeldir :) symbianında menüsü fln cok kullanışlı gayet iyi shell e gerek yok :)

uribaju

uribaju

Üye
bunu nerden buldun paylaşmışlar mı belkide program falandır spb shell gibi (büyük bir ihtimal)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
bunu nerden buldun paylaşmışlar mı belkide program falandır spb shell gibi (büyük bir ihtimal)
ArabPDA ' da C7 için CFW Belle ararken gözüme çarptı. SPB Shell de olabilir bilmiyorum ama adam Android yazmış konuya.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:hmmmbelkide resimdir..

uribaju

uribaju

Üye
:hmmmbelkide resimdir..
öyle olsa 2 resimde de şarj simgeleri aynı değerde olması gerekmezmiydi telefon şarja takılı ve seviye artıp azalır belki diyeceksin 2 resimde farklı zamanlarda çekilmiştir ama o kadarda ince düşüneceğini hiç sanmıyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya bunu hazırlayan çok zekiyse?:ehe bu resmi bulduğunuz yerde bi ayrıntı yok mu ki? gerçek olsa belle de unutulur benc3

WebStyle

WebStyle

Üye
Photoshop felan olduğu sanmıyorum. Büyük ihtimalle programdır diye düşünüyorum..

uribaju

uribaju

Üye
ya bunu hazırlayan çok zekiyse?:ehe bu resmi bulduğunuz yerde bi ayrıntı yok mu ki? gerçek olsa belle de unutulur benc3
gerçek olsada bence belle ötesine gidemez stabil kullanılamaz

spartuas

spartuas

Üye
fmobi uygulamasi olabilir :)

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm düşündümde bootloader var nasıl yaptı adam 2.3 yükler gayet çünkü t20 den güçlü cihazlar bizimkiler o bile kaldırıyorsa bizimkiler de her türlüde kaldırır fakat ben hala inanmadım spb de değil bence çünkü spb olduğu belli oluyor bariz bir şekilde

Lenneth

Üye
hmm düşündümde bootloader var nasıl yaptı adam 2.3 yükler gayet çünkü t20 den güçlü cihazlar bizimkiler o bile kaldırıyorsa bizimkiler de her türlüde kaldırır fakat ben hala inanmadım spb de değil bence çünkü spb olduğu belli oluyor bariz bir şekilde

Yüklenebilseydi Symbian'dan daha performanslı çalışırdı eminim.

----------Eklendi @ 18:52:16 ---------- Yazıldı @ 18:51:16 ----------

Ki yüklenebilse işlemciyi 800 mhz'ye overclock etmek çocuk oyuncağı olurdu.. Ama işte bootloader koruması var. Birde GPU'nun FM Transmitter'ın falan driver'larını yazmak gerekir..

uribaju

uribaju

Üye
ya desteklemesine desteklerde bootloaderı kırması lazım spbde değilse ,resim değilse ne olabilirki bu?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
açık kaynak kodunu versinler çatırt die kırarlar

Kedi Yavrusu

Üye
oha ya kimsenin bilgisi yok konuda.
Bu bir spb shell teması arkadaşım htc arayüzü bile yükleyebiliyorsun istersen, forumda da var temalar, ben ios da yaptım android de yaptım dehşet bişey temalar.

SilentOne

SilentOne

Üye
spb demi kesin eminsin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ev ekranı neyse de menüyü spb de öyle yapamazsın ki..

-omer-

-omer-

Üye
spb değil ya olsaydı anlardık spbnin bile sekli farklı, spb diyen arkads linki verde bizde bakalım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...