ArabPDA ' da C7 için CFW Belle ararken gözüme çarptı. SPB Shell de olabilir bilmiyorum ama adam Android yazmış konuya.bunu nerden buldun paylaşmışlar mı belkide program falandır spb shell gibi (büyük bir ihtimal)
öyle olsa 2 resimde de şarj simgeleri aynı değerde olması gerekmezmiydi telefon şarja takılı ve seviye artıp azalır belki diyeceksin 2 resimde farklı zamanlarda çekilmiştir ama o kadarda ince düşüneceğini hiç sanmıyorum.belkide resimdir..
gerçek olsada bence belle ötesine gidemez stabil kullanılamazya bunu hazırlayan çok zekiyse?bu resmi bulduğunuz yerde bi ayrıntı yok mu ki? gerçek olsa belle de unutulur benc3
yokfmobi uygulamasi olabilir![]()
onun arayüzü belle gibi olsa olsa spb shell olur yada başka bir program..hmm düşündümde bootloader var nasıl yaptı adam 2.3 yükler gayet çünkü t20 den güçlü cihazlar bizimkiler o bile kaldırıyorsa bizimkiler de her türlüde kaldırır fakat ben hala inanmadım spb de değil bence çünkü spb olduğu belli oluyor bariz bir şekilde
Bootloader ' i kırması çocuk oyuncağı değil ki.ya desteklemesine desteklerde bootloaderı kırması lazım spbde değilse ,resim değilse ne olabilirki bu?