C7 025.007 guncellemesi dosya eksik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
C7 025.007 guncellemesi dosya eksik
guncellemeyi yaptım naviden dosyaları indirdikten sonra phoneix te RM-675_M009 die bi dosya bulunamadi deyip hata veriyor... bunu nasil cozebilirim acil yardım bekliyorum... şimdiden tsk ederim...

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
daha onceki surumun içinden mi attin simdi hangisini kullaniyorsun???

----------Eklendi @ 02:26:52 ---------- Yazıldı @ 02:21:48 ----------

Options yazan yere tıkla, RM-675_M009.21.emmc.fpsx dosyasının üzerine gel, altte Delete olacak. Ona bas ve flashı tekrar başlat. boyle deneyecem sonucu paylasırım...

cetvel111

cetvel111

Üye
evet eski sürümün içindeki RM-675_M009.21.emmc.fpsx'i attım.telefondaki şu anki sürüm 025.007 bu gün flashladım. yukarıdaki şekilde olmazsa navfirm de sol üst köşe de seçeneklerde nokia suit care var. onu seçip soldaki listeden tekrar C7 i bulup telefonun rengine göre baktığında bulursun. o eksik dosyanında çıkması lazım listede oradan indirirsin

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
dedigin yontemden bakmıstım daha once bulamadim... dolayısıyla dedigim yontemle denedim oldu simdi daha mutlu musmutlu oldum... :D yardımların ve ilgin için cok tsk ederim... ayrıca bu sorunu yasayan arkadaslar dedigim yontemden halledebilirler... options tan o dosyayı secip delete sonra ok sonra da flashlamaya başlayınca bende oldu... daha once oviden 025.007 surumunu yuklemiştim... dil ve flashlamak isteyenler boyle bi dosya hatası alırlarsa bu cozum olabilir... denemekte ısrar ediyorum... :))

hzl0106

Üye
hiç birşey olmazsa hard format at

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
hard format atmıstım cozum olmadı... ancak flashlamakla dil gelirdi flash sorun cıkartıyordu onu da hallettim.. suanda hiç bi sorun yok... :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt