c7-00 Otomatik Tekrar Arama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c7-00 Otomatik Tekrar Arama Sorunu
Arkadaşlar başlıkanda belli olduğu gibi telefonumda otomatik tekrar arama yani telefon meşgul olduğunda veya cevap alamadığımızda kendiliğinden tekrar arayan ayarları bulamadım veyada yokmu symbian belle'de bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim...

ens.aslan

ens.aslan

Üye
geçenlerde bana da lazım oldu bulamadım yok herhalde

bilge_adam

bilge_adam

Üye
şimdi arkadaşlarim Şunu Demek istiyorsan Mesela sen beni aradın çaldı çaldı arama kapandı ve tekrar aramasını istiyorsun bu özellik nokia belle de yok bildiğim kadarıyla. Çünkü ben telefonu ilk aldığımda bildiğiniz gibi versiyon atılmamış halinde bu özelliği yaptım ama hoşuma gitmedi kapatmıştım. Şimdi konuyu görünce baktımda bulamadım.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ya ben onu görmüştüm diye hatırlıyorum ama 5800 da görmüştüm normalde otomatik tekrar arama olması lazım benim e51 de bile var ama symbian 3te yok :)

bilge_adam

bilge_adam

Üye
ya ben onu görmüştüm diye hatırlıyorum ama 5800 da görmüştüm normalde otomatik tekrar arama olması lazım benim e51 de bile var ama symbian 3te yok :)

Evet kardeşim symbian 3 te yok. Telefonu ilk aldığımız zaman versiyon atmadan önceki sürümde mevcut ama belle, belle refresh de yok.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Demek ki anna da var ben annemde görmüşüm o zaman

new3131

new3131

Üye
arkadaşlar bunun için bir çözüm veya önerisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt