C7-00 için gpsten navigasyon özelliği hakkında sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arif_fb_44

Üye
    Konu Sahibi
C7-00 için gpsten navigasyon özelliği hakkında sorun
Merhaba arkadaşlar benim nokia c7-00ım var belle yüklü ve hacklidir telefon fakat gpsten hangi ayarı yaptıysam konumumu bulmuyor navigasyon gibi kullanamıyorum bi Tim merkezine gittim bana dedilerki kvkya yolla hallederler onlar fakat bende telefon hackli die kvkda problem çıkarır falan diye düşünüyorum.. yokmu başka bi çözümü birde ekrandan dijital saati sildim widgette saat dijital yok onuda ekleyemedim.. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

backwater

backwater

Üye
ayarlardan konum bu lı evet olarak seç, hacki sorun etme onu kaldırabilirsin, o widgetleri uygulamalar bölümünde bulabilirsin

catdog136

catdog136

Üye
uyduya geç bağlanıyordur.. Açık havada açık mekanda deneyin yada konumlama yöntemlerinden yardımlı seçerek internet üzerinden konum bulabilirsiniz..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kvk ya verip 1 hafta onların format atmasını bekleme sakın. Yazılım yükleyecekler ise ya elden hemen yapıp geri al ya da Suite ile kendin yeniden yükle bence. Aslında cihazında formatlık birşey de yok ama widgetleri forumda Widget bölümünden bulup yüklersin. Haritalar ile ilgili de mobil veri kapalı olduğunda gps in seni bulması baya zor olacaktır, o yüzden mobil veriyi açıp denersen belki yerini daha kolay bulabilir. Eğer mobil veri açıkken de bulamıyor ise ayarlardan A-gps i kapatmış da olabilirsin. Ayarlar/Uygulama Ayarları/Konumlama/Konumlama yöntemleri bölümünü bir kontrol et istersen.

aleranol

aleranol

Üye
Her ikisini dediği de doğru bunları denemelisin.Eğer mobil veri kapalıysa da olabilir belki gözünden kaçmıştır.

arif_fb_44

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi deniyeceğim fakat mobil veri açık olduğu zaman İnternet paketim yok faturalı hattım bi problem çıkmasın interneti falan kullanır falan..?

emre0298

emre0298

Üye
Şimdi deniyeceğim fakat mobil veri açık olduğu zaman İnternet paketim yok faturalı hattım bi problem çıkmasın interneti falan kullanır falan..?

benim c7-00 da hackli eğer mobil veri kapalıysa geç buluyo konumu bide hareketli olman lazım bulması için durduğun yerde benim telde bulmuyo

arif_fb_44

Üye
    Konu Sahibi
tümleşik gps ve yardımlı gpsi aktif edince buldu.. ama yanlış yerde gördü beni.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt