[C7-00,FP1] Çalışan ve Çalışmayan PPSSPP Oyunları.

aaeerr

Üye
Olabilir. Bence bi dene derim..

arslanla

Üye
denedim bu sefer şampiyonlar ligi deniyim dedim yine dondu...

- - - Eklendi - - -

çalıştırdım ama sadece adamların isimleri çıkıyor siyah ekran var ama tel donmadı...

PES 13 AYARLARI

Resimler bana aittir, 30-35 fps oynuyorum

aaeerr

Üye
Ben Timer Hack açınca oyunda bozulmalar oluşuyor.

arslanla

Üye
ayarları aynen yaptım tel dondu 1. nesiller vasat oyun hayallerimiz suya düştü...

aaeerr

Üye
ayarları aynen yaptım tel dondu 1. nesiller vasat oyun hayallerimiz suya düştü...

Bende de C7 vardı, 701 e göre gayet yavaş. 1 yıldan fazla kullandım, 701 çok daha iyi. Keşke sende de 701 olsaydı. Bana kalırsa bu emülatör gelişir 1. nesillerde de oynanır sıkma canını..

arslanla

Üye
Bende de C7 vardı, 701 e göre gayet yavaş. 1 yıldan fazla kullandım, 701 çok daha iyi. Keşke sende de 701 olsaydı. Bana kalırsa bu emülatör gelişir 1. nesillerde de oynanır sıkma canını..

Gelişmesini beklicez başka çaresi yok...

c7de yukardaki ayarları denedim olmadı. Ayarlar menüsünde pes resmi çıkıyor aynı şekilde ama countion deyince oyun açılmıyor siyah ekran çıkıyor kalıyor öyle. 0.7.5 sürümü kullanıyorum.

keys1903

Üye
1 nesıl kulalananlar bufterıngi ve hardware kapalı resımde gosterılen dıgerlerı aynısı olsun pes calısıyor

dinemo

Üye
saol kardeşim açtım oyunu sonunda

ama fena kasıyor ilerki versiyonlara düzelir

Sitesinde yazana göre 0.8 çok büyük yenilikler içerecekmiş.

Tepkiler: Mr. SaLÇa

MaxipmaN

Üye
0.8de pes düzgün hale gelir inşallah ağız tadıyla bi oyun oynayalım

arslanla

Üye
0.8 i heyecanla bekliyoruz o zaman...

- - - Eklendi - - -

1. nesillerde oyun açıldı ama kasıyor ayarları oyun emülatörleri bölümündeki ppsspp oyunları konusunda...