arslanla Üye cemsidar' Alıntı: indirip deniycem kardeş zaten banlanacam forumda son kez yardımım dokunsun. Genişletmek için tıkla ... ne banlanması ya anlamadım... - - - Eklendi - - - şimdi gördüm yorumunu sinirlenmiş olabilirsin modlar ppsspp konun için seni affetsinler bi zahmet...
cemsidar' Alıntı: indirip deniycem kardeş zaten banlanacam forumda son kez yardımım dokunsun. Genişletmek için tıkla ... ne banlanması ya anlamadım... - - - Eklendi - - - şimdi gördüm yorumunu sinirlenmiş olabilirsin modlar ppsspp konun için seni affetsinler bi zahmet...
efeler12 Üye 7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
efeler12 Üye 7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
M@cros Üye efeler12' Alıntı: 7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zaman hilesi var kendinden seçili.
efeler12' Alıntı: 7.5 Versiyonunda zaman hileli sürüm değil burdan diğreini indirin jetpack için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zaman hilesi var kendinden seçili.
arslanla Üye The Mystery of Crystal Portal çalışıyor... - - - Eklendi - - - modlar şu konuyu Nurlan333 arkadaşa devredebilir miyiz kendisi forumda aktif ve pes 2013 e çare bulmuş yarın bu konu üzerinden devam edelim oyun emülatörleri bölümündeki konusunu da kendisi isterse kapattırır...
The Mystery of Crystal Portal çalışıyor... - - - Eklendi - - - modlar şu konuyu Nurlan333 arkadaşa devredebilir miyiz kendisi forumda aktif ve pes 2013 e çare bulmuş yarın bu konu üzerinden devam edelim oyun emülatörleri bölümündeki konusunu da kendisi isterse kapattırır...
arslanla Üye NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: isomu yoksa csomu daha iyi? Genişletmek için tıkla ... iso daha çok performans verir ama boyutu büyük cso isonun sıkıştırılmış hali... - - - Eklendi - - - pes 2013 yüz oluşturma bölümünde donma sorunu Nurlan333 arkadaş tarafından düzeltildi ama hala maç oynanmıyor buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: isomu yoksa csomu daha iyi? Genişletmek için tıkla ... iso daha çok performans verir ama boyutu büyük cso isonun sıkıştırılmış hali... - - - Eklendi - - - pes 2013 yüz oluşturma bölümünde donma sorunu Nurlan333 arkadaş tarafından düzeltildi ama hala maç oynanmıyor buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aaeerr Üye arslanla' Alıntı: iso daha çok performans verir ama boyutu büyük cso isonun sıkıştırılmış hali... - - - Eklendi - - - pes 2013 yüz oluşturma bölümünde donma sorunu Nurlan333 arkadaş tarafından düzeltildi ama hala maç oynanmıyor buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ben oynuyorum 25 - 35 FPS ama tat vermiyor.
arslanla' Alıntı: iso daha çok performans verir ama boyutu büyük cso isonun sıkıştırılmış hali... - - - Eklendi - - - pes 2013 yüz oluşturma bölümünde donma sorunu Nurlan333 arkadaş tarafından düzeltildi ama hala maç oynanmıyor buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ben oynuyorum 25 - 35 FPS ama tat vermiyor.
MaxipmaN Üye NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: pes 2013de antrenman açıp oynayın, en iyisi o.. Genişletmek için tıkla ... iyi de öyle bi zevki olmaz ki maç yapmadıktan sonra
NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: pes 2013de antrenman açıp oynayın, en iyisi o.. Genişletmek için tıkla ... iyi de öyle bi zevki olmaz ki maç yapmadıktan sonra
aaeerr Üye Sound Emulation kapalı Buffered Rendering kapalı Accelerometer kapalı Mipmapping kapalı Show Analog Stick kapalı Frameskip kapalı Timer Hack kapalı Bunlar dışında ne varsa açık bende. 25 - 35 FPS ile maç yapabiliyorum. Deneyin isterseniz..
Sound Emulation kapalı Buffered Rendering kapalı Accelerometer kapalı Mipmapping kapalı Show Analog Stick kapalı Frameskip kapalı Timer Hack kapalı Bunlar dışında ne varsa açık bende. 25 - 35 FPS ile maç yapabiliyorum. Deneyin isterseniz..