sykry Üye Guilty Gear Judgment Japan versiyonu sorunsuz çalışıyor "Guilty_Gear_Judgment_JPN_PSP-Caravan.7z" aratarak oyunu bulabilirsiniz. Metal Slug XX 'de çalışıyor. Oyunu bitirdim 7 bölüm var , buffered rendering açık olması gerekiyor. Nokia 603 FP2. PPSSPP v0.7.4
Guilty Gear Judgment Japan versiyonu sorunsuz çalışıyor "Guilty_Gear_Judgment_JPN_PSP-Caravan.7z" aratarak oyunu bulabilirsiniz. Metal Slug XX 'de çalışıyor. Oyunu bitirdim 7 bölüm var , buffered rendering açık olması gerekiyor. Nokia 603 FP2. PPSSPP v0.7.4
dinemo Üye arkadaşlar ppsspp oyunlarının toplandığı bir yer varsa linkini atar mısınız - - - Eklendi - - - arkadaşlar ppsspp oyunlarının toplandığı bir yer varsa linkini atar mısınız ?? - - - Eklendi - - - arkadaşlar android teki counter strike portable psp üzerinden oynanıyor pc ye geçince linkini atarım süpr bir oyun
arkadaşlar ppsspp oyunlarının toplandığı bir yer varsa linkini atar mısınız - - - Eklendi - - - arkadaşlar ppsspp oyunlarının toplandığı bir yer varsa linkini atar mısınız ?? - - - Eklendi - - - arkadaşlar android teki counter strike portable psp üzerinden oynanıyor pc ye geçince linkini atarım süpr bir oyun
arslanla Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yeni oyunlar devamı gelecek...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yeni oyunlar devamı gelecek...
dinemo Üye arslanla' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yeni oyunlar devamı gelecek... Genişletmek için tıkla ... Jetpack joyride kasıyor mu yoksa bir ayarı mı var ? Çünkü son indirdiğimde feci kasıyordu - - - Eklendi - - - arkadaşlar Maxicep/Uygulamar bölümündeki ilk konuya akşam bakın Nurlan333 arkadaşımız pes 13 te donma sorununu çözmüş galiba
arslanla' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yeni oyunlar devamı gelecek... Genişletmek için tıkla ... Jetpack joyride kasıyor mu yoksa bir ayarı mı var ? Çünkü son indirdiğimde feci kasıyordu - - - Eklendi - - - arkadaşlar Maxicep/Uygulamar bölümündeki ilk konuya akşam bakın Nurlan333 arkadaşımız pes 13 te donma sorununu çözmüş galiba
arslanla Üye dinemo' Alıntı: Jetpack joyride kasıyor mu yoksa bir ayarı mı var ? Çünkü son indirdiğimde feci kasıyordu Genişletmek için tıkla ... Hala kasıyor ama az buffered rendering kapalı frame skip açık olsun fark ediyor baya.... - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2013 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2012 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dinemo' Alıntı: Jetpack joyride kasıyor mu yoksa bir ayarı mı var ? Çünkü son indirdiğimde feci kasıyordu Genişletmek için tıkla ... Hala kasıyor ama az buffered rendering kapalı frame skip açık olsun fark ediyor baya.... - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2013 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2012 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dinemo Üye arslanla' Alıntı: Hala kasıyor ama az buffered rendering kapalı frame skip açık olsun fark ediyor baya.... - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2013 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2012 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tm, saol ayar içinde oyunlar içinde - - - Eklendi - - - Counter Strike Portable oyununu isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum Oyundan videolar ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız KASMA VAR AMA İLERKİ VERSİYONLARDA DÜZELİCEKTİR !!!
arslanla' Alıntı: Hala kasıyor ama az buffered rendering kapalı frame skip açık olsun fark ediyor baya.... - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2013 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Football manager handheld 2012 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... tm, saol ayar içinde oyunlar içinde - - - Eklendi - - - Counter Strike Portable oyununu isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum Oyundan videolar ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız KASMA VAR AMA İLERKİ VERSİYONLARDA DÜZELİCEKTİR !!!
dinemo Üye Owwwww saol kardeşşşimmmm Bravo - - - Eklendi - - - M@cros counter strike portable açıldımı kardeş
arslanla Üye M@cros' Alıntı: 0.7.5 sürümü çıkmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler - - - Eklendi - - - Şu an unoyu deniyorum biri şunu denesin link: www.mediafire.com/?vfm5ml38m1x5wic
M@cros' Alıntı: 0.7.5 sürümü çıkmış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler - - - Eklendi - - - Şu an unoyu deniyorum biri şunu denesin link: www.mediafire.com/?vfm5ml38m1x5wic
M@cros Üye dinemo' Alıntı: Owwwww saol kardeşşşimmmm Bravo - - - Eklendi - - - M@cros counter strike portable açıldımı kardeş Genişletmek için tıkla ... Suan % 57 de iniyor.
dinemo' Alıntı: Owwwww saol kardeşşşimmmm Bravo - - - Eklendi - - - M@cros counter strike portable açıldımı kardeş Genişletmek için tıkla ... Suan % 57 de iniyor.
dinemo Üye M@cros' Alıntı: Oyunu açtım grafikler gidip geliyor Genişletmek için tıkla ... frameskipping ,buffered i kapa bende ayarlar öyle
M@cros' Alıntı: Oyunu açtım grafikler gidip geliyor Genişletmek için tıkla ... frameskipping ,buffered i kapa bende ayarlar öyle
arslanla Üye Şu oyunu dener misiniz internetim sınırlı da link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cemsidar Üye Konu Sahibi arslanla' Alıntı: Şu oyunu dener misiniz internetim sınırlı da link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... indirip deniycem kardeş zaten banlanacam forumda son kez yardımım dokunsun.
arslanla' Alıntı: Şu oyunu dener misiniz internetim sınırlı da link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... indirip deniycem kardeş zaten banlanacam forumda son kez yardımım dokunsun.