keys1903 Üye world tour soccer calısıyor tabıkı az kasma var ssx tour calıstı ama grafık hataları var rocky calısmadı outrun 2006 calısmadı
world tour soccer calısıyor tabıkı az kasma var ssx tour calıstı ama grafık hataları var rocky calısmadı outrun 2006 calısmadı
cemsidar Üye Konu Sahibi keys1903' Alıntı: world tour soccer calısıyor tabıkı az kasma var ssx tour calıstı ama grafık hataları var rocky calısmadı outrun 2006 calısmadı Genişletmek için tıkla ... dostum çalışmayanları hafta sonu eklerim. Çalışanlarıda belirttigim gibi denemeden ekleyemem çünkü sorn olursa benden bilineck. - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: Football manager hanheld 2012 ve 2013 çalışıyor konuya ekleyebilirsin... Genişletmek için tıkla ... saol kardeş aynı şekilde sanada üstteki yazım..
keys1903' Alıntı: world tour soccer calısıyor tabıkı az kasma var ssx tour calıstı ama grafık hataları var rocky calısmadı outrun 2006 calısmadı Genişletmek için tıkla ... dostum çalışmayanları hafta sonu eklerim. Çalışanlarıda belirttigim gibi denemeden ekleyemem çünkü sorn olursa benden bilineck. - - - Eklendi - - - arslanla' Alıntı: Football manager hanheld 2012 ve 2013 çalışıyor konuya ekleyebilirsin... Genişletmek için tıkla ... saol kardeş aynı şekilde sanada üstteki yazım..
breksan67 Üye arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün
arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün
smh60 Üye derli toplu kaliteli bir konu üst yapılmalı bence - - - Eklendi - - - 0.7.4 deniyorum jetpack
dinemo Üye breksan67' Alıntı: arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün Genişletmek için tıkla ... farkı ne söylersen sevinirim yaptım bişi olmadıı? - - - Eklendi - - - breksan67' Alıntı: arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün Genişletmek için tıkla ... farkı ne söylersen sevinirim yaptım bişi olmadıı?
breksan67' Alıntı: arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün Genişletmek için tıkla ... farkı ne söylersen sevinirim yaptım bişi olmadıı? - - - Eklendi - - - breksan67' Alıntı: arkadaşlar emulatoör hakkında birşey buldum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - ve acamadığım oyunlar acıldı - - - Eklendi - - - emuletoru indirdikten sonra kurun kurduktan sonra (If you use an iPega Bluetooth Gamepad keymap, download Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .) bunu da üzerine indirin kurun sonra farkı görün Genişletmek için tıkla ... farkı ne söylersen sevinirim yaptım bişi olmadıı?
dinemo Üye semo60' Alıntı: tam oyuna girerken atıyor pes deniycem - - - Eklendi - - - hızlanma var arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hızlanma oyuna etki ediyor değilmi oynancak şekilde yapıyor mu?
semo60' Alıntı: tam oyuna girerken atıyor pes deniycem - - - Eklendi - - - hızlanma var arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hızlanma oyuna etki ediyor değilmi oynancak şekilde yapıyor mu?
breksan67 Üye ben god of war oynuyorum daha önce acmıyodu nk 603 - - - Eklendi - - - düşünün pes akıcı oynuyorum - - - Eklendi - - - god of war kasıor ama onnanıyor
ben god of war oynuyorum daha önce acmıyodu nk 603 - - - Eklendi - - - düşünün pes akıcı oynuyorum - - - Eklendi - - - god of war kasıor ama onnanıyor
MaxWheel Üye jack pack bnde duzgun oynanıyor ilk sayfada yazılan ayarları yaptım ama oyun hala kasıyor yeni surumler geldikce duzelir ins
jack pack bnde duzgun oynanıyor ilk sayfada yazılan ayarları yaptım ama oyun hala kasıyor yeni surumler geldikce duzelir ins
arslanla Üye twisted metal oyununu biri indirip medifire upload edebilir mi? - - - Eklendi - - - neyse indirdim ama açılmadı açabilen varsa ayarları yazsın...
twisted metal oyununu biri indirip medifire upload edebilir mi? - - - Eklendi - - - neyse indirdim ama açılmadı açabilen varsa ayarları yazsın...
arslanla Üye konunun iyi bir düzenlemeye ihtiyacı var cemsidar bekliyoruz oyunların ayarlarını da eklersen yanlarına iyi olur...
konunun iyi bir düzenlemeye ihtiyacı var cemsidar bekliyoruz oyunların ayarlarını da eklersen yanlarına iyi olur...
ozan_1180 Üye Bende hiçbiri çalışmıyor ''Error reading file'' hatası veriyo telefonum c6-01 hackli yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Bende hiçbiri çalışmıyor ''Error reading file'' hatası veriyo telefonum c6-01 hackli yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
dinemo Üye ozan_1180' Alıntı: Bende hiçbiri çalışmıyor ''Error reading file'' hatası veriyo telefonum c6-01 hackli yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... tam bilmiyorum ama telefonun hackli olduğu için olabilir çünkü bnde Nokia C6-01 kullanıyorum hacksiz. - - - Eklendi - - - cemsidar pes 2013 ü deneme şansın oldumu ya da ne zamana denersin ?? - - - Eklendi - - - cemsidar pes 2013 ü deneme şansın oldumu ya da ne zamana denersin ??
ozan_1180' Alıntı: Bende hiçbiri çalışmıyor ''Error reading file'' hatası veriyo telefonum c6-01 hackli yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... tam bilmiyorum ama telefonun hackli olduğu için olabilir çünkü bnde Nokia C6-01 kullanıyorum hacksiz. - - - Eklendi - - - cemsidar pes 2013 ü deneme şansın oldumu ya da ne zamana denersin ?? - - - Eklendi - - - cemsidar pes 2013 ü deneme şansın oldumu ya da ne zamana denersin ??