MaxWheel Üye jet pack bende file corrupt hatası veriyor ancak burdaki bazı oyunlar oynanıyor pes i de indirdim fakat kapanıyor
jet pack bende file corrupt hatası veriyor ancak burdaki bazı oyunlar oynanıyor pes i de indirdim fakat kapanıyor
tamamtamam Üye beyler jetpack c6-01 0.7.4 sonuç olumsuz kasıyo ama birileri ayarı solesin denicem o ayarlara göre
Kayahan14 Üye Birisi jetpack joyride yi zip olarak mediafireye upload edebilir mi??? Lütfen ya bi allahın kulu
captan3230 Üye ÖNERİ Çalışan oyun linklerini ve değişen ayarlarınıda atarsan tam süper olur =) NOT Bu arada Terra Dark Warior Oynunda Kadın kendi kendine yürüyor. Anlam veremedim -nokia 701-
ÖNERİ Çalışan oyun linklerini ve değişen ayarlarınıda atarsan tam süper olur =) NOT Bu arada Terra Dark Warior Oynunda Kadın kendi kendine yürüyor. Anlam veremedim -nokia 701-
bilgehann1991 Üye kayahan14' Alıntı: Birisi jetpack joyride yi zip olarak mediafireye upload edebilir mi??? Lütfen ya bi allahın kulu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kayahan14' Alıntı: Birisi jetpack joyride yi zip olarak mediafireye upload edebilir mi??? Lütfen ya bi allahın kulu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dinemo Üye bilgehann1991' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok saol adamsınnn...
bilgehann1991' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... çok saol adamsınnn...
dinemo Üye Nokia C6-01 ppsspp 0.7(4) jetpack joyride az bir kasma ile oynanıyor. Oynanacak şekilde yani. Grafikler birbirine girmeye başladı nasıl yapabilirim??
Nokia C6-01 ppsspp 0.7(4) jetpack joyride az bir kasma ile oynanıyor. Oynanacak şekilde yani. Grafikler birbirine girmeye başladı nasıl yapabilirim??
arslanla Üye efeler12' Alıntı: frameskip açın jetpackte buffered i kapatın Genişletmek için tıkla ... diğer ayarları da söyler misin?
efeler12' Alıntı: frameskip açın jetpackte buffered i kapatın Genişletmek için tıkla ... diğer ayarları da söyler misin?
dinemo Üye pes 13 ü indirdim ama yüz oluşturma bölümünde donuyor ve tekrar açmak zornda kalıyorum çözümü var mı - - - Eklendi - - - cemsidar kardeş pes 2013 üde bir denesen ??
pes 13 ü indirdim ama yüz oluşturma bölümünde donuyor ve tekrar açmak zornda kalıyorum çözümü var mı - - - Eklendi - - - cemsidar kardeş pes 2013 üde bir denesen ??
dinemo Üye melox1997' Alıntı: Beyler pes 2013'de face bölümünde donuyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... aynen :S
melox1997' Alıntı: Beyler pes 2013'de face bölümünde donuyo ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... aynen :S
cemsidar Üye Konu Sahibi beyler deneyecem en kısa sürede. Haftaiçi laptop evde olmuyor telde 40 Gb dolu 200 mb yerim var. İndirem.yorum telede silecek bişelef olsa hamen denicem
beyler deneyecem en kısa sürede. Haftaiçi laptop evde olmuyor telde 40 Gb dolu 200 mb yerim var. İndirem.yorum telede silecek bişelef olsa hamen denicem