c7-00 belle için hangi flash dosylarını indirmem gerekli ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POKEM0N

Üye
    Konu Sahibi
c7-00 belle için hangi flash dosylarını indirmem gerekli ?
navifirm dan nası neleri indiricem bilmiyorum ?

aliosman166

aliosman166

Üye
sen galiba orjinal yazılımı istiyorsun bunu nokia software manager veya telefonun kendi yazılım güncelleme yerinden güncelleyebilirsin..
bu arada sen n8 kullanıyorsun c7 belle istiyorsun ne iş? :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
OFW İNDİRME

NAVİFİRM
Bu program orjinal yazılımları indirmek için kullanılır. İndirdiğiniz dosyaları jaf ile flashlaya bilirsiniz.

Öncelikle programı
indirelim

İçindeki .exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Önümüze çıkan pencerede sırasıyla telefon modelinizi, indiriceğiniz yazılım sürümünü, ülke ve rengi seçin dosyaları (son sütunda) indirin.

aliosman166

aliosman166

Üye
bu resimdeki gibi benim seçtiklerimi seçiceksin (3 tane turkey olan var ordan telefonun rengine göre olana basıcaksın) daha sonra sağda çıkanların en alttaki hariç hepsini indireceksin sonra o dosyaları hakan kardeşimizin paylaştığı yerdeki gibi C/program files/nokia/phoenix/products/rm-675 klasörüne atıp flashlayacaksın..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
burdan benim seçtiklerimi seçiceksin (3 tane turkey olan var ordan telefonun rengine göre olana basıcaksın) daha sonra sağda çıkanların en alttaki hariç hepsini indireceksin sonra o dosyaları hakan kardeşimizin paylaştığı yerdeki gibi C/program files/nokia/phoenix/products/rm-675 klasörüne atıp flashlayacaksın..

:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
mesaj mı kasıyosun hacı :D

Alıntı yaptım, linki çok acayip seçmişsin yazdım, cevapladım. Bir de ne göreyim, aliosman166 mesajını değiştirmiş. Yazacak birşey bulamadım, okeyle değiştirdim. Bu kadar basit yani :)

aliosman166

aliosman166

Üye
Alıntı yaptım, linki çok acayip seçmişsin yazdım, cevapladım. Bir de ne göreyim, aliosman166 mesajını değiştirmiş. Yazacak birşey bulamadım, okeyle değiştirdim. Bu kadar basit yani :)
bende yanlışlıkla yapmıştım onu sonra bu şekilde değiştirdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt