Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7-00 belle için hangi flash dosylarını indirmem gerekli ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POKEM0N
Üye
Konu Sahibi
c7-00 belle için hangi flash dosylarını indirmem gerekli ?
navifirm dan nası neleri indiricem bilmiyorum ?
aliosman166
Üye
sen galiba orjinal yazılımı istiyorsun bunu nokia software manager veya telefonun kendi yazılım güncelleme yerinden güncelleyebilirsin..
bu arada sen n8 kullanıyorsun c7 belle istiyorsun ne iş?
HakanSeven12
Üye
OFW İNDİRME
NAVİFİRM
Bu program orjinal yazılımları indirmek için kullanılır. İndirdiğiniz dosyaları jaf ile flashlaya bilirsiniz.
Öncelikle programı
indirelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçindeki .exe uzantılı dosyayı çalıştırın. Önümüze çıkan pencerede sırasıyla telefon modelinizi, indiriceğiniz yazılım sürümünü, ülke ve rengi seçin dosyaları (son sütunda) indirin.
aliosman166
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu resimdeki gibi benim seçtiklerimi seçiceksin (3 tane turkey olan var ordan telefonun rengine göre olana basıcaksın) daha sonra sağda çıkanların en alttaki hariç hepsini indireceksin sonra o dosyaları hakan kardeşimizin paylaştığı yerdeki gibi C/program files/nokia/phoenix/products/rm-675 klasörüne atıp flashlayacaksın..
burdan benim seçtiklerimi seçiceksin (3 tane turkey olan var ordan telefonun rengine göre olana basıcaksın) daha sonra sağda çıkanların en alttaki hariç hepsini indireceksin sonra o dosyaları hakan kardeşimizin paylaştığı yerdeki gibi C/program files/nokia/phoenix/products/rm-675 klasörüne atıp flashlayacaksın..
Alıntı yaptım, linki çok acayip seçmişsin yazdım, cevapladım. Bir de ne göreyim, aliosman166 mesajını değiştirmiş. Yazacak birşey bulamadım, okeyle değiştirdim. Bu kadar basit yani
Alıntı yaptım, linki çok acayip seçmişsin yazdım, cevapladım. Bir de ne göreyim, aliosman166 mesajını değiştirmiş. Yazacak birşey bulamadım, okeyle değiştirdim. Bu kadar basit yani