C601 Uygulama Önerileri ve Kullanım İpuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
C601 Uygulama Önerileri ve Kullanım İpuçları
Selamün aleyküm arkadaşlar c601 yi yeni aldım yapılması gereken ayarlar var mı mesela internete otomatik değil de bana, bağlanılsın mı diye sorarak bağlanma falan vs gibi ayarları anlatırsanız sevinirim.Ayrıca bulduğunuz kısayolları falan söyler misiniz.Bir de En çok kullanılan uygulamalar neler ve ne işe yararlar açıklarsanız çok mutlu olurum.Böylece hem bana yardımcı olursunuz hem de yeni alan arkadaşlara.Şimdiden çok teşekkür ederim..

spartuas

spartuas

Üye
Telefonun içinden çıkan kullanım kılavuzunu oku. :) hayırlı olsun...

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun içinden çıkan kullanım kılavuzunu oku. :) hayırlı olsun...
teşekkür ederim :) onu okuyorum zaten ama ayrıca bilinen bişeyler varsa diye sordum yani (: ayrıca uygulama önerileri de istiyorum (=

Artles

Artles

Üye
fMobi,Doodle Jump, Angry birds serisi, asphalt 6 , fruit ninja vs vs..

pRime.

pRime.

Üye
Xplore kur, çok kullanışlı bir dosya yöneticisi.

colarap

colarap

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kurmak istedim fakat kablosuz internetle giremiyorum bağlandı diyor ama internete girmeye çalıştığımda girmiyor herhangi bi ayar mı gerekio acaba?

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
cyber

cyber

Üye
teşekkür ederim kurmak istedim fakat kablosuz internetle giremiyorum bağlandı diyor ama internete girmeye çalıştığımda girmiyor herhangi bi ayar mı gerekio acaba?
bende de aynı sorun var çözüm bulamadım

• Beğen
TT1903

TT1903

Üye
Mrb arkdşlar.. C6-01 Kullanıyorum symbian annanın şuan çıkan son sürümünü kullanıyorum fakat bi sorum olucaktı; sürükleyerek açılan tuş kilidi yada aramaya sürükleyerek cevap verme var mı bu telefon modelinde slide unlock adı altında bi çok forumu gezdim ama bi sonuca varamadım ???

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamertan arkadasim nokia magazada nunlock var bi dene istersen

madafaki

Üye
ewt var .. ovi mağazasında yardımcı programlar adında bir çok seçenek var...

SilentOne

SilentOne

Üye
çok progrm kurmanı twsiye etmem kullanaqın programlaı kur

SilentOne

SilentOne

Üye
yokbe bazen bayıyor ama remden iyi çekiyor :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bağlantı sorunu yaşıyorsan web tarayıcıya gir ayarlar/genel den erişim noktasını "gerektiğinde sor" yap yoksa orjinal ayarı "ana şebekede" diye kalmış olabilir
bluetooth u açmak/kapatmak için * tuşuna basılı tutabilirsin ;)
ekran kilidine 2 saniye basılı tutarsan flashı el feneri olarak kullanabilirsin ;)
özellikle tavsiye ettiğim oyunlar asphalt 6, istunt2, fruit ninja, block breaker3, draw slasher, angry birds, doodle jump, dungeon hunter 2, spider man hd, hero of sparta
özellikle tavsiye ettiğim programlar nokia bubbles (tuş kilidi), battery monitor, x-plore, battery info (gece otomatik enerji tasarruf modu için), sound hound, mp3 Cut, ramblow

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt