c601 her haritaya baglanisimda 50 kurus yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
c601 her haritaya baglanisimda 50 kurus yiyor
arkadaaslar haritalardan hat kullanimini cevrimdisi yapiyorum sonra mobil izleyiciyi aciyorum ama konumuma baglanirken para gitmemesi gerekirken cevrimdsi yaptigim halde 50 kurus gidiyor sonra gitmiyor her haritayi acisimda 50 kurus yiyor ama sonrasinda gitmiyor bunu nasil engellerim sinir oldum 5 liram gitti bunun yuzunden farkinda olmadan ki ogrenci adam icin 5 lira onemli bi para lutfen cevaplarinizi bekliyorum:ağlarım:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ayarlar-uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri-şebeke tabanlıyi kapat düzelir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
pardon dostum haritayı açmadan- aynı yolu izle
ayarlar-harita uygulamari-genel-bağlantı çevrim dışı seç

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
pardon dostum haritayı açmadan- aynı yolu izle
ayarlar-harita uygulamari-genel-bağlantı çevrim dışı seç
abi ilk mesajimdada belirtmistim zaten o cevrimdisida ama yinede liralarimi yiyor hala bisey bulamadim :(

- - - Eklendi - - -

güncell..

CcezaA

Üye
burada denilenlere göre yapıcaksan her seferinde kontörün gidicek xd nokia maps bağlantı ayarları var ona bak netten ben ücretsiz olarak kullanuyorum

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
burada denilenlere göre yapıcaksan her seferinde kontörün gidicek xd nokia maps bağlantı ayarları var ona bak netten ben ücretsiz olarak kullanuyorum
ayarlar -uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri nden sadece tümlesik işaretli olsun.o zaman gitmez.

• Beğen
Tepkiler: Zvezdarea

kuralsiz9

Üye
kardes mobil veriyi kapatırsan da gitmemesi gerek net e bağlandığı için gidiyor

mert41994

mert41994

Üye
Uydu ile nerede olduğuna bakıyor cihaz. Bunun içinde mobil veri kullanıyor. 50 kuruş'a bedel olan olay bu

55lim

Üye
vodafonda gidiyor diye biliyorum diğer hatlar almıyormuş yanlış hatırlamıyorsam

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu sornun nasıl çözebilirim hala çözemedim :/

kaan 52

Üye
kamerayı aç ayarlara gir konum bilgilerini kaydet var hayır yap düzelir

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
konumlama ayarlarında sadece tümleşik açık olsun diğerlerini kapat bende az çekmemiştim ondan

• Beğen
Tepkiler: Zvezdarea
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt