c601 belle sabıtıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
c601 belle sabıtıyor
Merhaba biraz önce bir şey farkettim telefonuma ister buradaki oyunları veya uygulamaları ister ovideki şeyleri indirince dokunmatik deliriyor kendi kendine bir şeyler açıyor daha sonra düzeliyor düzelince kaldırmak istiyorum kaldırıyor yine aynı şeyler oluyor neden böyle yapıyor ya telefon daha yepyeni

atakan25

atakan25

Üye
normal bişey

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
yükledğn uygulamanın ikonu menüde gözükene kadar yapar snra dzlr nrmal bsy yani

chartall

Üye
Bendede aynı şey oldu menü ters çevriliyor falan dün aksam sonra ekrana ayarlar ikonunun kısayolunu getirdim ordan uygulamalara girdim indirdiğim şeyi sildim menü düzeldi fakat telefon felaket donuyor ... flashlamak istiyorum yardımcı olan yok

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Bendede aynı şey oldu menü ters çevriliyor falan dün aksam sonra ekrana ayarlar ikonunun kısayolunu getirdim ordan uygulamalara girdim indirdiğim şeyi sildim menü düzeldi fakat telefon felaket donuyor ... flashlamak istiyorum yardımcı olan yok

flash'lamayı bırak ben nokia destek servisi ile konuştum.servise gönderin dediler.gönderdim dün geldi telefonda donma yine aynı devam ediyor.nokiaların donmalarından bıktım.[/SIZE][/COLOR]

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hiç başıma gelmedi,ilginç.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanmaya bağlı!

SilentOne

SilentOne

Üye
program yükledikten sonra 3 snliğe donuyor ondan sonra düzeliyor bu normal ama sürekli donuyorsa sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt