C6-x6 (remix) v30.0.003

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djibram

Üye
    Konu Sahibi
C6-x6 (remix) v30.0.003
Nette Gezerken Bulduğum denediğim bir cfw tele yükledim tel mükemmel oldu animasyonlu yeni ikonlu ve hızlı çalışıyor x6 tele yükledim türkçe çoğu yer ama türkçe hataları var düzenlenebilirse daha da iyi olabilir özellikle msj yazan kardeşlerimiz açısından ...C6 yazılımı x6 ya göre şekillendirilmiş...Türkçe Düzenlenebilirse Daha da Güzelleşecek

Özel Menü
Tarayıcı Önbelliği E ye alındı
Müzik Çalar E sound klasörünü tarıyor
İyileştirilmiş Ses Kaydı
Ram Önbelleği C ye alındı
Sohbet uygulaması eklenmiş
Kamera iyileştirildi
Kameradan çıkıldığında ram temizleme
Açılışta gereksiz uygulamalar kapatıldı
Nokia sms kapatıldı
Sensör ayarları iyileştirildi
Fota ayarları
Dönüş hızı
C6 özel galeri
C6 özel widgetları
Ana ekran kısayolları
Yatay mod
N8 ikon
Ram de artış
Sistem Cpu Hızlandırıldı 30 fps %75 daha iyi
Kinetik Scrolling iyileştirildi.
Açılışta Rompatcher etkin
Ve Birçok Efekt Mevcut

Otomatik Yüklenicekler

AutoInstaller v1.2.0
BatchUninstall v2.0
BT Switch v1.0
Egg Timer v1.0
File Browser v4.5.2
KillMe v1.36
Nokia Music Player Update v15.02.1034
Nokia Web Browser v7.2.6
Ovi Contacts v1.50.12
Ovi Maps v3.06
PhoneTorch v2.06
PocketSensor v1.0
ROM Patcher+ v2.3
Vivaz Conversation
WinRAR v1.01

Accel Switch v1.00
Jbak TaskMan v1.41
Nokia Internet Radio v2.00
Ovi Store v1.8.206
PhoNetInfo v2.9.0
Photo Browser v0.9.5
ScreenSnap v3.00
Widgetizer v1.04
YouTube v1.00.2

OTOMATİK CFWDE GELECEK OYUNLAR

Bounce v1.0
Marble Maze v1.80
SkyForce Reloaded v1.07
Spore v4.30.61

Ve İçindeki Temalar

Dark (Default)
Blue
Light
Nokia Theme White
Red

C6-X6 REMIX DOWNLOADS (UPDATED 03-01-11)

C6-X6 ROFS2:
FileServe:

MediaFile:

ScreenShots:

C6-X6 Core:
FileServe:

MediaFire:

Tepkiler: By Y@VUZ ve knight_rider

djibram

Üye
    Konu Sahibi
evet t9 sorun yaratmıştı ama güzel cfw türkçe düzenlense daha güzel olucak

keto517

Üye
Ben de bunu kurdum. Genel olarak efekt vs. çok güzel ama ovi çalışmıyor onun haricinde süper.

hami0715

Üye
bunu indirdim telefona nasıl kurucam acil cevap lütfen

keto517

Üye
bunu indirdim telefona nasıl kurucam acil cevap lütfen

kısaca adımlar şu şekilde bende ilk kez sırf bu cfw için yaptım. çok korktum telefonu yakacağım diye Ama problemlerle karşılaşmama rağmen (2 tane bundan farklı cfw i farklı metodlarla yüklemeyi denedim) özellikle bu cfw çok profosyonel ve hatasız yüklendi.

1- Navifirm ile telefonun V30 fw olan orjinal versiyonllarından bir fw indirin. Euro 2 16 GB Turkey gibi birşey olcak. 8 yada 9 dosya inecek.

2- burada linki verilen cfw indirin (dikkat 3 ocak tarihinde ilk kez bu cfw yayınlanmış ancak aşağıda linkini veriyorum 6 ocak tarihinde bugları giderilen 2. sürüm yayınlanmış onu indirin)

3- daha sonra orjinal firmware içindeki rofs3 dosyasını silin onun olmaması lazım (aslında her ihtimale karşı orjinal firmwarein ayrı bir yere komple yedeğini alın) daha sonra orjinal fw ile cfw klasörlerindeki isimlere bakın. daha sonra orjinaldeki dosya isimlerini cfw ile gelen 3 dosyaya kopyalayın. Mesala orjinalde core dosyasınıın ismi ABCDE.coo olacak. cfw deki coo dosyasının isminide aynı yapın. sonra cfw ile gelen 3 dosyayı orjinal fw olan klasörün üstüne kopyalayın.

4- daha sonra forumda aşağıdaki adreste yazıldığı şekilde telefonu flashlayın. Pkey smart card problemi ile sorun yaşarsanız (ben yaşadım) JAF pkey emulator programını kullanabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

orada ini seçeneği olacak onu kullanmadan yapın (aslında daha detaylı bilgi için "Flashing your phone with a CFW" cümlesini google da aratın ikinci sonuca tıklayın orada çok detaylı açıklama var)

5- flash işlemi bitince hard reset atın.

Sonra

6- ovi maps çalışıyor ancak hemen navigasyon yapamıyorsunuz onun için "navigation + positioning + positioning server" bölmesinden server adresini supl.nokia.com olarak tanın.

comes with music ile yüklediğiniz müzik ilk önce telefonda çalınamıyor hepsini kopmple silin daha sonra ovi suite'in 3. sürümünü indirin (son çıkan) telefonu onu yükledikten sonra ovi suite tanıtın.
sonra kütüphanedeki şarkıları telefona tekrar gönderin bu sefer çalışacaklar.

ovi store ilk önce çalışmıyor. onu çözmek için browser ile a gidin. sonra mağazayı tıklayın size otomatik olarak "yazlımı indir" diye soracak onu indirip kurun dah sonra ovi çalışacak.

home screen de favori kontaklarınızı atama problemi yaşarsanız telefondakileri komple silip ovi suitten yeniden telefona atın.

7- çözüm bulamadığım problemler
wifi bağlantısı sık sık kesiliyor.
kamea kalitesi biraz düşmüş
Apps klasörü biraz gecikmeli açılıyor.

8- Ancak bu problemler anladığım kadarı ile port edilen C6 fw inin problemleri yani olması doğal. ancak genel olarak telefon sanki orjinal olarak C6 gibi olmuş cpu hızı ile oynadıklarından çok hızlı telefon.

bende sormuştum ama burada açıkladığım hususlarda kimse yardımcı olmadı. Sizde aynı şeyi yaşamayın diye anlattım. Umarım size ve diğer arkadaşlara faydalı olmuştur. ırf bu yüzden htc almayı düşünürken vazgeçtim.

murooo21

Üye
likler bozuk arkasım.. ilgilenirsen sevinirim cünkü x6 için c6 yazılımı bulamadım dogru dürüst

likler bozuk arkasım.. ilgilenirsen sevinirim cünkü x6 için c6 yazılımı bulamadım dogru dürüst
Dostum doğru dürüst C6 V20 yazılımı varda milletmi yapmıyo bi taraftan hata veriyo
20 gündür sağlam bişi yapmaya çalışıyorum yok...
illaken bi yerden bi hata çıkıyo orda yarıda bırakıyorum mecburen....

keto517

Üye

Merhaba linkleri güncelledim 19.01.2011 versiyonu

değişiklikler aşağıdaki gibi
CHANGELOG (19-01-11):

Added Music Stopper v1.60
Added The Pencil v1.7
Added Text to Speech female voice
Added Music Stopper to Music Suite menu
Added Photo Browser to Photo Suite menu
Removed Zip Manager
Modified: 101F8847.txt (Menu mod)
Modified: 101FFCD2.txt (Music Player harvest folders)
Modified: 102828AC.txt (Gallery harvest folders)
Modified: 200009FE.txt (Gallery harvest folders)
Modified: matrixmenudata.xml (Menu layout)
Updated theme effects
Added RAMblow v1.30 to AutoInstaller Folder

türkçeleştirdikten sonra dosyasında yer kalmadı ben de telefonun kendi müzikleri sildim.boş yer kalınca türkçe ve t9 ekledim ama jafladıktan sonra galerinin açılmadığını fark ettim.benim yaptıklarımda mı bi sorun var yoksa fwden mi kaynaklanıyor? şimdiden teşekkürler

Jaf ile orjinal fw atma konusunda yardımcı olabilecek biri varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...