ammarakca
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aziz™;3505707' Alıntı:güzele benziyor fw görüntüleri.iconlar içinde teşekkürler
bunları 5800 c6 fw ye a atabilirmiyiz
Güzel duruyor ama başka herhangi bir uygulama kurulduğu zaman onun ikonu bu tarz baloncuk şeklinde olmadığı için epey sırıtıyor. Paylaşım için teşekkürler.
Güzel duruyor ama başka herhangi bir uygulama kurulduğu zaman onun ikonu bu tarz baloncuk şeklinde olmadığı için epey sırıtıyor. Paylaşım için teşekkürler.
diğer uygulamaların çoğu için ikon mevcut galiba
Mif dosyaları atıncada dostum bu sefer cwfde programlar yüklenmiyor mesala energy profiller ve photobroswer bir çok uygulama yüklenmiyor dahili bileşen
benim menüdeki navigasyon ve ekstralarda hata var ya
binh24 ün kendi portu bu C7 pr2 den portlanmış gayet güzel
Yardımların için ayrıca teşekur ederim...Kardeşimarkadaşlar ben yardımcı olayım;app miflerinden yazılımında olamayıp sonradan yükleyeceğiniz sis dosyaları varsa bunların miflerini gömdüğünüz için dahili bileşen hatası verir,o yüzden bence yazılımda yüklü olan uygulamalrın mif dosyasını atın,yada others zip teki app miflerini atmayın.
navigasyon veya ekstralarda sorun varsa oda daha önceki CFW nizde oluşturulan menu mif ten olabilir.
Çok iyi ama fotoğraflar yok sanırım
Yardımların için ayrıca teşekur ederim...Kardeşim
Paket aşımı olmuş kardeş cfw de yer olmıyabilir genel de bu konuda o sorun oluşuyor...Merhaba Ben kendi fw me gömdüm tekrar fw yi paketlerken prof2 oluşturulamadı.işlem yarıda bırakıldı hatası alıyorum yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?