MUHAMMED
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba. Nedendir anlamadım gitti bazen gelen mesajlar 1saat önce gelmiş gibi arka sıralarda görünüyor. Saat olarak da 1 saat önce görünüyor. Önce gelmiş olabilir deseniz mesela birisiyle mesajlaşıyorum, benim önceki mesajıma hitaben yazdığı cevap daha altta görünüyor
Kesinlikle bir problem var yani. Yardımcı olabilecek var mı?
Bilemiyorum vallahi kardeş o da kapalı ama anlamadım gitti.saat ve tarih ayarlarında bi yer var.ayarları operatörden alıyordu.belkş tel.deki saat ile operatör saati uyuşmuyordur ??
saati ayarlardan guncellemeyi denedinmi ?
Forumda araştırdım biraz ama benzer konu bulamadım. Hattım Vodafone! Ama işin garip yani sorun sadece gelen mesajlarda ve bazen oluyor. Yani o yüzden operatörler falan ilgili olabilir diyorum ama çözüm yok dahadaha önce aynı sorunla karşılaşan arkadalar da buraya yazmışlardı. Sorun avea'dan kaynaklı büyük ihtimal. fw ile falan çözülmüyor ya da telefonun saati ile alakası yok. Olay mesaj merkezi saati ile alakalıdır. şu güç tasarrufu dolayısıyla 1 saat ileri geri alma muhabbetinde birşeyler otomatik olmamış olacak ki mesaj mesaj merkezi serverının saati accık geri kalmış...
kardes saat ayarini +3 yap tamamdir
Ben avea'yı aramadım kardeşbenim hattım turkcell bendede oluyo bendeki 2 saat geriden geliyorşimdi muhammed arkadaşım turkcelli arayıp nedemem lazım sen tam olarak avea yı arayıp nededin
Ben aramadım ama sadece kabul ediyorlardıroperatorümüzü aradığımızda srun düzeltiliyor mu?
Düzeldiğini sanmıyorum hocam. Sadece sorunsuz bir operatörden mesaj alıyorsunuzdur. Ne yazık ki yine hata alacaksınız yakında (yüksek ihtimal)sorun bendede vardı telefonun yazılımını güncelledim düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?