C6-01 Yine bir sorun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newgamer

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Yine bir sorun?
Arkadaşlar C6-01 aldım, geçenlerde tuş kilidinin gevşek olduğunu yazmıştım bu seferde telefonun kamerasının olduğu ayrık metalic kısıma basınca sanki biraz boşluk var gibi oluyor? (bilmem anlatabildimmi?) Telefonun ön yüzündeki NOKİA yazısının üst kısmına baş parmağımı tam arka kısmına da diğer parmağımı koyup sıkıp bıraktığım zaman çok az derecede boşluk var gibi :) bu bir sorun mu yoksa ben telefonu yeni aldım her tarafını incelemekten sorun mu yaratıyorum :):)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
donanımları çalışıyomu tuş kilidi v.s çalışıyo bence boşuna sıkıntı yaratıyosun senin için ssorun olursa garantiye götür sor bende öyle bişey yok takır takır çalışıyo

newgamer

Üye
    Konu Sahibi
telefonda çalışma açısından bir sorun yok canavar gibi. wifi hız oyun vs. her açıdan sorunsuz ama işte donanımsal açıdan sanki biraz uğraşılmamış gibi geldi. Garantiye verilse telefon daha beter gelme ihtimal var gibime geliyor?!

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonda çalışma açısından bir sorun yok canavar gibi. wifi hız oyun vs. her açıdan sorunsuz ama işte donanımsal açıdan sanki biraz uğraşılmamış gibi geldi. Garantiye verilse telefon daha beter gelme ihtimal var gibime geliyor?!

takma kardeşim onlar sorun değil

newgamer

Üye
    Konu Sahibi
@kingmor Senin telefonun üretim yeri neresi? Bende "Made In Hungary" (Macaristan) yazıyor. Üretim yerinin telefonun yapımı ve donanımı konusunda önemli olduğunu okumuştum bazı forumlarda ama bana saçma geldi, sonuçta Nokia'nın dünyanın her yerindeki fabrikalarının üretim şekli aynıdır diye düşünüyorum. Üretim yerinin donanım konusunda bir alakası varmı?

61semih

61semih

Üye
@kingmor Senin telefonun üretim yeri neresi? Bende "Made In Hungary" (Macaristan) yazıyor. Üretim yerinin telefonun yapımı ve donanımı konusunda önemli olduğunu okumuştum bazı forumlarda ama bana saçma geldi, sonuçta Nokia'nın dünyanın her yerindeki fabrikalarının üretim şekli aynıdır diye düşünüyorum. Üretim yerinin donanım konusunda bir alakası varmı?
pek onemlı degıl satın aldıgın markanın kendı standartları vardır nerede uretılırse uretılsın aynı kalıteyı verır.teknolojı şans ısı oldugu kesın yanı arkasında made ın chıne yazıyorsa kotu oldugu anlamına gelmez,marka kendı ısmını kotuye cıkaracak bır işçiliği kabul etmez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt