Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6 01 yardım lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sulo0303
Üye
Konu Sahibi
c6 01 yardım lutfen
arkadaslar c6 01 telefonum var anna guncellestirmesi geldi cepnet paketim var telden guncellestrmiyor pc istiyor telden nasil guncellenir ? ve arkadaslarsan duydugum kadariyla cok sorunluymus bu anna gecme flan dediler ne yapmaliyim. tesekkurler
covar
Üye
arkadaşım telefondan güncelleyemezsin onu cok zor olur gercekten cünkü mb olarak yüksek güncelleştirme anna onu usb ile bilgisayara bağla ovi suite ile sonra güncellemeni tavsiye ederim telefon ile güncellemele bağlantı kopukluğu yaratabilir sağlıklı olarak usb ile pc den yap derim sana ben yaptım teleofn cok güzel calışıyo
Kingmortall
Üye
sakın güncellleme kardeşim sakın ben güncelledim adeta telefondan soğudum şarj dayanmıyor telefona çok şikayet var sende güncelleme yapma pişman olma
RUKO
Üye
kardesımde N8 var o guncelledı ondada cepnet paketı var hıc bır sorun zok telde hem daha super oldu tel ama guncellerken 3G sebekesı olan bır yerde guncelle da ıyı olur kopma olmaz ve telı kurcalama hıc saygılar.
sulo0303
Üye
Konu Sahibi
kardesim seciyorum tm diyorum pc ile guncellestir diyor. sarji ne kadar gidiyo guncelleyince bide ne gbi.hatalar veriyo
sürekli tasarruf modunda kullanırım diyosan 2 saat uzun gidiyor normal kullanırım diyosan gerçek söylüyorum abartmadan 5 6 satte bitiyor hiç oynamasan bile 1 2 diş düşüyor kardeşim ben garantiye verecem tekrar pr 1.2 ye çevirsinler 2 dokunmatiğinde sorun var 5800 gibi geç cevap vermeye başladı
sulo0303
Üye
Konu Sahibi
o zmn belleyi.bekliycez lan cok heycanlanmistm anna gelince garantiye versem kurrlarmi anna
sürekli tasarruf modunda kullanırım diyosan 2 saat uzun gidiyor normal kullanırım diyosan gerçek söylüyorum abartmadan 5 6 satte bitiyor hiç oynamasan bile 1 2 diş düşüyor kardeşim ben garantiye verecem tekrar pr 1.2 ye çevirsinler 2 dokunmatiğinde sorun var 5800 gibi geç cevap vermeye başladı
arkadaşım anna da şarz normal gidiyor forumda şarz sorunu diye konu açıldı hiç mi okumadın annayı kötülüyorsun.
anna mükemmel ve performansı da iyi.
DxTR90
Üye
Bir sorun kendilerinde çıktı diye annayı kötüleyen arkadaşlar bilmeden konuşmayın. Ben annayı yükledim oviden(telefondan yapmayın boyutu çok büyük) şarjı oyun filan oynamazsam 2 gün gidiyor cok kurcalarsam 1 gün..Şarjı az giden arkadaşlar garantiye göndersin.Ben annadan memnunum şuan sorun çıkmadı hiç.performansı da arttı cihazın..Ayrıca görsellik daha güzel eskisine göre..