c6-01 Wlan acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

998877

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Wlan acil
C6-01 telefonum Wlan ağlarını buluyor ağa bağlanıyor fakat, web taramasını başlat dediğimde hangi siteye girmek istedimse şu uyarıları veriyor ve bağlanmıyor
Tarayıcı web sitesine bağlanamıyor
web siteleri kaldırılmış ismi değiştirilmiş yada geçici olarak kullanılamıyor olabilir
web adresinin doğru yazıldığını kontrol edin
tarayıcınız hiçbirşey yüklemezse bağlantı ayarlarınızı kontrol edin

ecel54

ecel54

Üye
bağlandığın modemle ilgili birşey olabilir. kaç wlan ağında denedin ve hattınla internete bağlanabiliyormusun

denizfeneri_17

Üye
bendede aynı sorun var.çogu modemde denedim sosunu cözemedim.bilen varsa lütfen söylesin.

Epple

Epple

Üye
Ara sıra bendede oluyor aynı sorun.Ama wlan bağlantısını kesip tekrar bağlandığımda veya ne kadar alakalı bilmiyorum ama "web taraması başlat" bölümünden değil de direk menüdeki web den bağlanınca bu sorun kalmıyor.

Febris

Febris

Üye
ben hic karsilasmadım bi format atmayı deneyın

salih31097

salih31097

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar. Başka modemden deneyince giriyor ama evdeki modemden girmiyor.

seadelikur

Üye
aynı sorun benim kullandığım N8de de mevcut. arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.

kalibro

Üye
arkadaşlar bende bir tane samsung star birde nokia x6 var. samsung bağlanıyor ama x6 sizinkiyle aynı sorunu veriyor. anlamıyorum ki modemden olsa samsungda bağlanmaz. bütün ayarları kurcaladım olmadı. yardııım acill.

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence modemden kaynaklanan bir sorun olabilir tekrardan şifre filan gir telefondan tekraran bağlan ama öncelikle modeme reset at

__piranha__

__piranha__

Üye
büyük ihtimalle modemdendir ben de aynı sorun vardı modemin güvenlik düzeyini düşük olarak belirleyince kayboldu ne alaka ben de anlamadım ama benim ki o şekilde düzeldi deneyin belki sizinki de düzelir

kalibro

Üye
arkadaşlar modemde yapmadığım şey kalmadı. reset attım , wpa ayarına aldım, şifresi denedim tık yok ne hikmetse. çok kötü bir ssorun bu.

tayraa

Üye
aynı hata bende de var arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

merkezmeb

Üye
aga taray4cın4n ayarlarından wıfı erş noktasını elle seç ve yeniden baglan ama brz bkle bendd aynı sorun vr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt