c6 01 veya denk tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 veya denk tavsiyeler
namaz programlarını rahatlıkla çalıştırabileceğim ve arka planda çalışmaya devam edebilecek,
gprs navigasyon destekli
yolda bana 2 tur en az ( yerinde göre 5 - 6 defa ) Yasin-i Şerif dinletebilecek ve banamısın demiyecek :)
kısmende olsa flash desteği olabilecek
mail ve sosyal ağ hesaplarıma kolayca erişebileceğim
cepte rahat taşıyabileceğim
ve birdaha değiştirmek istemeyeceğim :p bir telefon istiyorum en azından evlenene kadar :)

maddi kısmı o kadar önemli değil beni uzun süre idare edebilecekse sıfır düşünmüyorum yahudiye bidaha kazandırmayayım ama adamlar sağlam mal yapıyo ondan en azından birdaha kazandırmadan sağlam bir ikinci el düşünüyorum samsung, htc, lg, sony gibi modelleri kullandım android, çeşitli standart işletim sistemleri, windows mobile ama symbian kadar memnun etmedi adamlar dini yarım ama fiziki duasını yapıyo diyecek bişey yok neyse yahudiye kazandırmadan tavsiyelere açığım kardeşlerim ankara keçiören civarında ikamet etmekteyim aklımdan gönlümden geçen şu anda c6 - 01

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kısa sürede aradığınız cihazı bulmanız dileğiyle :tebessüm:

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler ___kaptan___

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Belki eski diye tercih etmezsin ama istediklerini 5800 yapıyor.Benim 5800 da kuranı kerim arapça ve türkçe meali, ezan saatleri,kıble yönü,mezarlıkta kullandığım sesli arapça yasin okunuşu var.Hepsini dini programlar kısmından fazlasıyla bulursun.Nokia ve google haritalar yüklü.Facebook hotmail gmail hatta bu siteden yüklediğim msn bile var twitter kullanmadığım için onu bilmem ama olur herhalde.Uc browserda bunları destekliyor.Bu mesajıda uc browser sayesinde yazıyorum.Video konusuna gelince ben sadece youtube dan izleyebiliyorum .Belki facebook videolarını izleten bir ayarı varsada ben bilmiyorum.3 yıldır sıfır sorunla kullanıyorum.Bilgisayarım yok ama her işimi görüyor.Olay bundan ibaret.Zaten c6 bundan daha iyi bir telefon her türlü işini görür.İyi geceler kardeşim umarım yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: botanik_3727
botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler ​gutihaz1 kardesim

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
madem nokıa 603 derim ben . hem c6 dan ucuz hem işlemcisi biraz daha hızlıdır. navigasyon , sosyal ağlar vs her türlü ihtiyacını da karşılayabilir.

botanik_3727

botanik_3727

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeler için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

C6 01 alınmıştır ilgilere teşekkürler.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
603 daha iyi hemde ucuz yazmak için girmiştim ki c6 01 almışsın. Hayırlı olsun :)

korteks_cep

Üye
güle güle kullan çok güzel cihaz...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cihaz alındığına göre konu/ilan :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...