hakan web de gezerken telefon donup kalıyor zaman zaman sizde de böyle oluyor mu ben sizin fw ye ek olarak ön belleği E ye alma modu atmıştım ondan da olabilir
Cwfler zaten güncel sen yeni çıkan güncellemeleri yüklemene gerek yok.Telefonu garantiye yollarken orjinal belle yükle hiç bir sorun olmaz ben öyle yaptm sorun da çıkmadı.ya arkadaşlar kusura bakmayında birşey anlamış değilim. Bu kurulumu yapınca normal nokianın yazılımını silmiş oluyoruz. Güncellemelerde veya diğer şeylerde problem çıkarıyor mu ? örneğin garantiye göndermek istediğimizde bu sefer başka yazılım kurulduğu için garanti dışı bırakılma durumu olabilir mi ?
eline sağlık teşekkürleryeni sürüm eklenmiştir..iyi kullanımlar..
Açıklama kısmında da belirtildiği gibi sistem hackli. Rompatcher yok sanırım. İhtiyaç duyulursa forumda mevcut zaten.Eyw UsTAM GüzelMiş Cfw n Sistem Tam Hack lımı ?
